2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی زبونش تنده

302 بازدید | 16 پست

امشب از بس بهم حرف انداخت چشمام پراز بغضه از شدت بغض نمی تونم نفس بکشم 😭😭😭😭😭تایک کاری میخام انجام بدم میگه از فلانی یاد گرفتی دو روز ولت کردم رفتی هار شدی یا میگه تو دختر خالت نیستی که شماره تمام مردای عالم دستشه یا میگه زنحیرتو ول کردم پرو شدی آخرشم میگه شان تو همینه باید همینطوری باهات حرف زد

خدا بهت صبر بده

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ بیشعوره ادبش کن

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

حق دارید....واقعا سخته با خانوم که مثل برگ گل هست اینطور رفتار بشه...

ولی احتمالا شوهرتون خودش پر از درد و مشکلات اعصاب و روان هست...فکر. میکنید ریشه این رفتارها برای چیع؟

کاش میشد تو آرامش بهش بگید که میدونم روت فشاره و اعصابت به هم ریخته است بیا ی دکتر بریم دارو میده یکم آرامش بیشتر میشه

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید
حق دارید....واقعا سخته با خانوم که مثل برگ گل هست اینطور رفتار بشه... ولی احتمالا شوهرتون خودش پر ا ...

نمی‌فهمه خوب که آروم شد بهش گفتم بع بین من زنتم دارم برای این زندگی زحمت میکشم بد پاشد همه چیو شکوندمیگفت منت چیو سرم میزاری