2777
2789
عنوان

چقدر دلم واسه این شهدا میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست
آها  حضرت زهرا (س) بله هم برای ایران جنگیدن هم برای حفظ اسلام و اندیشه های اسلامی در کشورمون

ببین با اینکه خودم تو خونوادمون الا ماشالا شعید پ حانباز و رزمنده داریم واقعا کفری میشم میشنوم اینکه میگن برای اسلام و خفظ ارزش های اسلامی...اگه خفظ ارزش اینه کاش میذاشتن ی عراقی میومد برامون تو ادارتمون اهلا و سهلا میکرد حداقل میگفتیم کشورمون دست اجنبیه... .

ولی در کل تو جبهه خیلی انگاری بحث اسلام و اینا مطرح نبوده خصوصا دو سال اول جنگ ک تکلیف جنگ مشخص شد ولی اقای مدافع خفظ ارزش های اسلامی کشورگشاییش گرفت زد بچه های مردمو نابود کرد که اگر بهشت و جهنمی هست امیدوارم تو قعر جهنم بسوزه!!

الهی شکرت 💖
ببین با اینکه خودم تو خونوادمون الا ماشالا شعید پ حانباز و رزمنده داریم واقعا کفری میشم میشنوم اینکه ...

تو جبهه بحث اسلام مطرح نبوده؟!

پس سر بندا چی میگه

وصیت نامه ها

زیارت عاشورا خوندنا تو سنگر

رمز عملیات ها که نام ائمه (ع) بوده

این دسته گل ها برای دفاع از ایران رفتن ولی تربیت شده مکتب و راه امام حسین و اولیا بودن

کسی جوون مردمو نابود نکرد اونا خودشون با اشتیاق رفتن برا دفاع از وطن 

مثل شهید نعمت الله اسدی که پاهاشو تو اسارت قطع کردن و جراحتش کرم زد و بعد از چند روز شهید شد

مثل هزاران آزاده و جانبازی که تو کشور هنوز نفس می کشن و دم ازامام حسین می زنن و افتخارشون اینه یه روزی برا این خاک تلاش کردن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو جبهه بحث اسلام مطرح نبوده؟! پس سر بندا چی میگه وصیت نامه ها زیارت عاشورا خوندنا تو سنگر رمز ع ...

ببین من اصلا قصد ندارم باورات و زیر سوال ببرم، بخاطر همین جوابتو نمیدم... 💖اونقدر این مسائل گستردس که اینجا قابل توضیح نیست، منن از خودم حرف نمیزنم به استناد صحبت اقواممون و عموهام و پدرم ک رزمنده بودن میگم، ظاهر قضیه رو ما میبینیم ولی خب گویا در باطن چیزهای دیگه بوده...

الهی شکرت 💖
😔😔😔شهدا نه زن نه بچه ی کوچیک نه پدر و مادر پیر نه خونه زندگی براشون مهم نبود عاشقانه پر کشیدن&nbs ...

و اتفاقا علاوه بر زن و بچه و خانواده و اقوام خودشون همه مردم و ناموس مردم براشون مهم بود که خالصانه دفاع کردن و جانشون فدا کردن

ببین من اصلا قصد ندارم باورات و زیر سوال ببرم، بخاطر همین جوابتو نمیدم... 💖اونقدر این مسائل گستردس ...

خب شما که هپین الان داری جواب میدی🙂

چیزی که مثل روز روشنه که زیر سوال نمیره

یعنی شما میگی رزمنده ها اسلام رو اونقدی در نظر نداشتن؟

اقوام شما جامعه کوچکی رو تشکیل میدن نه کل ۱۸۰۰۰۰ شهید دفاع مقدس رو 

همیشه مشت نمونه خروار نیست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

2790
2778
2791
2779
2792