2777
2789
عنوان

اگه عقد باشید

323 بازدید | 21 پست

و شما جایی استخدام باشید ( کارمند دولتی ) و شوهرتون شاغل در شهر دیگه...آقا بعد از استخدام هم اومده باشه خواستگاری شما (یعنی میدونسته شما شغلتون اینه و محل کارتون با شهر محل کار همسرتون دو ساعت فاصله اس)  توی خواستگاری بگه حالا بعد از ازدواج یا من انتقالی میگیرم یا تو.بعد الان به شما انتقالی ندن و شوهرتون شهری که خودش شاغله خونه خریده باشه و بگه یا انتقالی بگیر یا طلاق.خانواده اش هم دخالت کن و مسخره باشن .جدا میشین یا استعفا میدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طرفم ارزششو داشته باشه قید کارمو میزنم وگرنه ک اصلاااااا

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

ببین این تصمیم خودته. باید ببینی الویتت برای زندگی چی هست و بعد تصمیم بگیری. اما هر کاری میکنی سعی کن دخالت خانوادشو کم کنی. اگه الان کوتاه بیای پسفردا راجع به ادویه غذات هم نظر میدن و دخالت میکنن. 

عزیزم اینا شروع فاجعه در آینده خواهند بود من باشم هیچ وقت تحت هیچ شرایطی برای هیچکس از شغلم از درآمدم از استقلالم نمی‌گذرم هیچ وقت 

کسی که زندگی شروع نشده میگه طلاق

میخواد زور بگه 

آینده خوبی متصور نمیشم

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم

جدا میشم و مهریه هم میگیرم چون شرایط میدونستن و قبول کردن 😐😐😐 بعد استعفا دادی چطوری میخوای بری سرکار اخه ؟ 

شما میتونستین شرط ضمن عقد میکردین که اقا در محل شما باشن اونوقت اداره شون بهشون انتقالی میداد 

فقط میدونم قید کارمو نمیزنم چون براش تلاش کردم خیلی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خیلی باید روش فکر‌کرد

طلاق فقط بیان‌کردنش راحته اما کمتر کسی میتونه تاب بیاره

و اینکه این همه تلاش کنی و شاغل بشی و از دست بدی ممکنه بعدها عذاب بکشی..

من اگه بودم سعی می‌کردم با حرف با زبون نرمش کنم .. خونه رو میتونه بفروشه جای دیگ بگیره اما کار چی؟؟

کارمند شدن‌سخته واقعا