2777
2789
عنوان

اگه عقد باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 21 پست

ادمی که از الان حرف طلاق میزنه 

کارتم از دست بدی دوسال دیگه تاپیک میزنی میخوام طلاق بگیرم پشتوانه مالی ندارم

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا میشم و مهریه هم میگیرم چون شرایط میدونستن و قبول کردن 😐😐😐 بعد استعفا دادی چطوری میخوای بری سر ...

گرفتن مهریه دیگه نامردیه 

مثلا چرا باید مهریه گرفت؟

اون آقا هنوز بدی در حق خانم‌‌ نکرده زندگی شروع نکردن 

فقط شرایطشان با هم نمیخونه خانمم چیزی از دست نداده

عزیزم اینجور مهریه ها خوردن نداره دیدم چه بلای سر اون آدما اومده این خانم عزت نفس و غرور داشته باشه به مهریه کسی که باهاش زیر یک سقف نرفته فکر نمیکنه

مگه اینکه خودباوری و قدرت شخصیتی و اعتماد به نفس نداشته باشه که مطمئنم داره ✌️

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم
گرفتن مهریه دیگه نامردیه  مثلا چرا باید مهریه گرفت؟ اون آقا هنوز بدی در حق خانم‌‌ نکرده زندگی ...

بدی نکردهههه؟ میدونسته شرایط این خانم رو میدونسته شاغله پذیرفته الان زده زیرش . میگه یا کاری که ی عمر براش زحمت کشیدی و درس خوندی رو ول کن. یکی دیگه درس خونده یکی دیگه سختی کشیده یکی دیگه هزینه تحصیل داده پسر مردم از راه برسه بگه انصراف بده؟ 

یا اینکه بزنه زیر حرفش و تو این فرهنگ خراب جامعه اسم مطلقه بزاره رو دختر مردم .

اره از دید شما اون اقا حق داره این مهریه هاهم خوردن نداره😏

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

سلام

اول میرفتید دوتایی میدیدید انتقالی میدند یانه 

بعد تصمیم میگرفتید شهر کدومتون خونه بخرید

حداقل صبغه میکردی زود عقددایم کردی؟؟؟؟؟؟؟

حالا هم اقا میتونه انتقالی بگیره خونه رو بفروشه بیاد شهر شما خونه بگیره اما چون مردسالاره و بچه ننه ومغرور میگه نه 

این ویژگی ها رومیتونی تحمل کنی تا پنجاه سال زیر یه سقف؟؟؟؟؟؟؟

خانواده های ایرانی که دخالت کن ومسخره هستند توهر شهری ازهمه مدل فرهنگی فقط یه درصد شاید کاری به عروس وداماد نداشته باشند مثل مامان وخاله های من

من  بودم ردش میکردم و چون دوشیزه ام نصف مهریه میگرفتم چون معلوم نیست این اقای پررو و مغرور پس فردا خرجی درست و حسابی میده یانه و داشتن پس انداز مخفی برای زمان پیری برام مهمه

گرفتن مهریه دیگه نامردیه  مثلا چرا باید مهریه گرفت؟ اون آقا هنوز بدی در حق خانم‌‌ نکرده زندگی ...

بخاطر اینکه شرایط میدونسته و الان زده زیرش و زندگی و وقت یه نفرو تلف کرده بخاطر نظرات دیگران مردم مسخره نیستن که حرف زور هم نمیشه زد خانم میگه من درخواست دادم قبول نکردن ولی آیا اقا این کارو انجام داده خیر و قدم مثبت برای زندگیش برداشته خیر 🙂 

اول اینکه مهریه حقشه به دلایلی که گفتم حالا بخوایم بنا به شرایط اقتصادی و رحم و انسانیت پیش بریم میتونه خیلی کم دریافت کنه اینجوری هم اقا ادب میشه منطقی رفتار کنه 

وگرنه اینکه ساده ترین راه انتخاب کنه بگه استعفا بده نشد راه حل با این اوضاع و شرایط 

در ضمن نامردی و حروم خوری زمانی اتفاق میفته که خانم با زرنگ بازی و دوز کلک مهریه بگیره فعلا اقا فکر شرایط خودشه نه خانم