2777
2789
عنوان

کتاب خونا

273 بازدید | 20 پست

لطفت کتابای خوبی ک خوندین رو معرفی کنین....

رمان نه.....کتاب هایی ک هر آدم تو زندگیش لازمه حداقل یکبار بخونه

خودم کتاب بیشعوری(خاویر کرمنت) رو معرفی میکنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامه های بلوغ استاد صفایی حائری.

فصل شیدایی لیلاها که متناسب با همین ایامه. انقدر زیباست که من با خوندن خط به خطش گریه کردم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

کتاب اثر مرکب 

کتاب مرگ از من فرار میکند زندگی دکتر چمران

کتاب استاد عشق زندگی دکتر حسابی

کتاب اشتی باخدا از طریق اشتی باخود راستین

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
یعنی کسی کتاب نمیخونه؟؟؟

چرا گلی میخونیم ولی بیشتر زندگینامه هست و یا مذهبی 

مثلا من کتاب نصایح لقمان ب فرزندش رو خیلی دوست داشتم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
چرا گلی میخونیم ولی بیشتر زندگینامه هست و یا مذهبی  مثلا من کتاب نصایح لقمان ب فرزندش رو خیلی ...

ممنون

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

سلام یه پیج فروش کتاب بهتون معرفی میکنم جدیدترین کتابارو با تخفیف ویژه و کاملا معتبر میفروشه اینستاگرام

eghlim_vina

اقلیم وینا سرچ کنید

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

کنیزک کردن زنان جان استوارت میل 

پزشکی در ایران باستان پرویز اذکایی

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
بیشعوری فقط اسم در کرده ... برعکس شما به هیجکس توصیه ش نمی‌کنم کتاب کیمیاگر رو مطالعه کنید، رمان آم ...

من از بیشعوری یاد گرفتم ک ی سری آدما بیشعورن و درمان نشدن....تا فردا ی موضوع رو براشون توضیح بدی حرف خودشون رو میزنن چون بیشعورن....و من دیگ انرژی صرف اون افراد نمیکنم با ی لبخند رد میشم

سلام یه پیج فروش کتاب بهتون معرفی میکنم جدیدترین کتابارو با تخفیف ویژه و کاملا معتبر میفروشه اینستاگ ...

ممنون جانم