فصل شیدایی لیلاها که متناسب با همین ایامه. انقدر زیباست که من با خوندن خط به خطش گریه کردم
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
چرا گلی میخونیم ولی بیشتر زندگینامه هست و یا مذهبی
مثلا من کتاب نصایح لقمان ب فرزندش رو خیلی دوست داشتم
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
بیشعوری فقط اسم در کرده ... برعکس شما به هیجکس توصیه ش نمیکنم کتاب کیمیاگر رو مطالعه کنید، رمان آم ...
من از بیشعوری یاد گرفتم ک ی سری آدما بیشعورن و درمان نشدن....تا فردا ی موضوع رو براشون توضیح بدی حرف خودشون رو میزنن چون بیشعورن....و من دیگ انرژی صرف اون افراد نمیکنم با ی لبخند رد میشم
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔