2777
2789

با دکتر رفتن مخالف میگه دکتر ضرر میرسونه با خوردن پودر چاقی مخالف ضرر داره کلا احد قجری فکر میکنه 

اگه از این جا بخوام برم استانمون تنها نباید برم یه وقت یکی برم میداره می برتم تو شهر خودمون  هر جا می خوام برم یا خودش باید ببرتم یا بابا جونش یا بابا خودم یعنی با ماشین ..انگار تو یه شهر دیگه خودم تنها لولو می خوردم وقتی همه کار دارن خب خودم تنها می خوام برم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم نمیدونم این از تعصب یا دوست داشتن زیادی خیلی آزار دهنده دارا میشه 😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مریض بشی دور از جون میمیری که 😐

برا پوست می خوام برم نق میزنه  میگه تا آدم مشکل هادی نداشته باشه نباید بره دکتر از نظر اون سرما خوردگی اشکال نداره بری دکتر ولی جوش داشتی مشکلی نیست

برا پوست می خوام برم نق میزنه  میگه تا آدم مشکل هادی نداشته باشه نباید بره دکتر از نظر اون سرما ...

شوهرتو نمیدونم چیکار کنی ولی برای جوشات ژل کلیندامایسین بگیر از داروخانه مرتب بزن خیلی خوبه

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
شوهرتو نمیدونم چیکار کنی ولی برای جوشات ژل کلیندامایسین بگیر از داروخانه مرتب بزن خیلی خوبه

قبلا استفاده کردم فایده ای نداشت 😭😭الان آدم مهم تره 

اسی طرفدار طب سنتی نیست؟ 

آخه عموی شوهرمم جوونه و تحصیلکرده خیلی شیک و لاکچری ام هس 

اما از ایناس که دکتر نمیره و دارو نمیخوره ، فقط پزشکهای طب سنتی و داروی گیاهی 

.