2777
2789
عنوان

مشکل من

80 بازدید | 15 پست

شاید بنظر شما مشکل نیاد ولی واقعن اعصابمو بهم ریخته ،، شوهرم یه خواهر داره که چندسالی میشه از شوهرش جدا شده و با خانوادش زندگی میکنه البته بهمراه بچش ،،تا اینجا که کاملا نرمال و معمولی ،،ولی مساله اینجاست که این خانوم تا وقتیکه سر زندگی خودش بود ،مهمونی یا هرجایی مکه میخواست بره باید برادرش میبرد بهمراه پدر و مادرش ،، الانم که جدا شده غیر از این نیست هر بار که شهرستان میریم باید با هم بریم یا مثلابرلدرش سر کاره زنگ میزنه من فلان جام داری زودتر بیا مارو هم برسون ،، ئر حالیکه من با بچه کوچیک خیلی وقتا با ماشین بیرون میرم یا میگه وقت ندارم ،،الانم شوهرم میگه تو بمون خونه مادرت شهرستان ،،دلیلشم میدونم چون جامون نمیشه برگشت ،، هربار هم یه موقع منو بچه هامو تو ماشین میبینه با اخم و عصبانیت انگار از دیدن ما شوکه میشه ،، سر اینکه کنار پنجره بشینه یا وسط (چون من بخاطر بچه عقب میشینم) باید اعصاب خوردی درست کنه ،، کلا انگار وجود ماها براش آزار دهندست 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت  سخته

نمیدونم از طرفی من تمام سعیمو میکنم که رفتاری نداشته باشم بهش برخوره ولی دیگه خسته شدم 

من تو ازدواج اولم اینجوری بود...یه سری زنگ زد ب همسرسابقم ک بیا دنبالم منم تو ماشین بودم از جایی برمیگشتیم..بعد اومد سوار شه منو دیدااااا دید ولی اومد در جلو رو باز کرد داشت میشست روپام...فکرشوکن چقد عوضی بود..بعد با خنده های زشتش گفت عع ندیدمت نمیدونستم تو ماشینی.

اخرم ب لطف همون جدا شدم

من تو ازدواج اولم اینجوری بود...یه سری زنگ زد ب همسرسابقم ک بیا دنبالم منم تو ماشین بودم از جایی برم ...

😳چند سالش بود ؟!؟! دارم بخودم فکر میکنم خواهر شوهر رو پای من جا نمیشه ،،البته به سن و سالشم نمیخوره اینکار 

در ضمن اگه همش گارد بگیری که به شوهرت بگی نبرش نگارش ازین حرفا بیشتر لج میکنن مردا اول یکجوری رفتا ...

آخه نمیفهمه که 😐 مثلا مادرشون به پسرش که شوهر من باشه میگه برو تند تند به خواهرت سر بزن کادو هم بخر داری میری ،،این یه تیکه رو آروم میگه پشت تلفن من نشنوم ،، در حالیکه اگه پسرش یه دکمه برای من بخره میخاد چشاش دراد 

وایی خیلی خیلی زشته. چقدر بد ذات 

اره خیلی اذیتم کرد همیشه توروم میگفت ب داداشم میگم طلاقت بده خودم براش یه زن خوب میگیرم.آخرشم جداشدیم ولی دوسال پیش شنیدم شوهرش سرش هوو آورده جداشده...چوب خدا صدا نداره

آخه نمیفهمه که 😐 مثلا مادرشون به پسرش که شوهر من باشه میگه برو تند تند به خواهرت سر بزن کادو هم بخر ...

آخه شوهر منم اوایل خیلی خیلی زیاد فقط حرف مامان و خواهر هاش رو گوش میداد

ولی الان دیگه اینطوری نیست

اره خیلی اذیتم کرد همیشه توروم میگفت ب داداشم میگم طلاقت بده خودم براش یه زن خوب میگیرم.آخرشم جداشدی ...

این خانوم از اولشم سعی میکرد بین منو برادرش۱باشه ،،مادرش کم بود ،، نظراتشم اکثرا مخرب و از سر بغض و کینست ،، تا وقتیکه برادر بنده خدا مجرد بود آدمم حسابش نمیکرد حالا که زن گرفته کلا میچسبه هر جا میر هست 

آخه شوهر منم اوایل خیلی خیلی زیاد فقط حرف مامان و خواهر هاش رو گوش میداد ولی الان دیگه اینطوری نیست

منکه بالای ده ساله ولی کم 

و بیش همونه 

این خانوم از اولشم سعی میکرد بین منو برادرش۱باشه ،،مادرش کم بود ،، نظراتشم اکثرا مخرب و از سر بغض و ...

کلا خونواده شوهر اینجورین...تو سعی کن باارامش ب همسرت بفهمونی ک دیگه اولویت باید تو باشی..با ارامش و سیاست