پناه۱۳۷۷۷۷ مدیر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1193 عنوان خرافاتی | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست چرا تو نی نی سایت اکثرا خرافاتین؟یکی دنبال حس ششمه یکی دنبال دعا نویسه یکی دنبال سر کتابه یکی بجای دکتر دنبال دارو از عطاریه دارید چکار میکنید با خودتون؟؟؟خیلی وقته زندگیت رو منطق و علم میچرخه بکشید بیرون از این چیزا 1402/05/03 | 22:54 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پناه۱۳۷۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1193 داروی گیاهی ربطی به خرافات نداره من اهلش نیستم ولی دیدم خیلی داروهای گیاهی اثر مفیدی داشته در حد سرفه خوبه فقط الان واسه سرطانم طب سنتی میگه من دارو دارم ک اگه طرف شش ماه واسه زندگی وقت داشت این تضمینی میکنه دو هفته😂
پناه۱۳۷۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1193 از کی عطاری و طب سنتی خرافات شده؟ از وقتی ک واسه سرطان دارو تجویز میکنه
سررررررررددددد عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 353 اونایی که دنبال حس ششم هستن اکثرا نوجوان هستن که زودباورن به نظرم وظیفه همه ماست تاپیکهای حس ششم گزارش بخوره تا خرافات رواج پیدا نکنه
پناه۱۳۷۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1193 الان چند نفر پیدا میشن میگن نظر هرکس واجبه باید به نظر هرکس احترام گذاشت آخه الله و اکبر تو بگی کره ... اره واقعا همینم گفتن ولی ب این خرافات انقدر بال و پر دادن ک وقتی من نوعی ب ی مشکل میخورم بجای مشاور میبرنم پیش دعا نویس و این جامعه رو در گیر خرافه پرستی میکنه
پناه۱۳۷۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1193 نی نی سایت یه دنیای متفاوته با کلی چیزای عجیب و غریب توش دقیقا وقتی ی تازه وارد میاد و کمک میخواد بهش چیزای غیر علمی پیشنهاد میدن من واقع وحشت میکنم ک ی وقت رو حرف اینا نره انجام بده
سررررررررددددد عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 353 اینا خوبه که متاسفانه سایت پر شده از کودک همسری مثل دختر ۱۴ ساله یا مسایل دیگه یک زمانی زیر ۱۸ ... واقعا اگه نظارت بیشتر بود انقد بچه نمیریختن تو سایتجالب اینجاست ۱۵_۱۶ساله ها تاپیکهای دروغ میزنن و ملت رو ایسگا میکنن
پناه۱۳۷۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1193 اینا خوبه که متاسفانه سایت پر شده از کودک همسری مثل دختر ۱۴ ساله یا مسایل دیگه یک زمانی زیر ۱۸ ... 🤦🏼♀️
پناه۱۳۷۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 1193 اونایی که دنبال حس ششم هستن اکثرا نوجوان هستن که زودباورن به نظرم وظیفه همه ماست تاپیکهای حس ... دقیقا ب نظرم باید تاپیک های اینچنینی گزارش بخورن