2777
2789
عنوان

خرافاتی

154 بازدید | 22 پست

چرا تو نی نی سایت اکثرا خرافاتین؟

یکی دنبال حس ششمه 

یکی دنبال دعا نویسه 

یکی دنبال سر کتابه 

یکی بجای دکتر دنبال دارو از عطاریه 

دارید چکار میکنید با خودتون؟؟؟خیلی وقته زندگیت رو منطق و علم میچرخه بکشید بیرون از این چیزا

خب شمام تو نی نی سایت بگرد دنبال فیزیک کوانتوم و مهندسین ناسا

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ما ربطی نداره

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

الان چند نفر پیدا میشن میگن نظر هرکس واجبه باید به نظر هرکس احترام گذاشت آخه الله و اکبر تو بگی کره زمین مثلثه ما باید احترام بزارید؟ دیگه احترام به عقاید هم حدی داره😂

تریدر فارکس،استاد رشته رزمی کیوکوشین کاراته، طراح چهره، معلم زبان. 

اینا خوبه که متاسفانه سایت پر شده از کودک همسری  مثل دختر ۱۴ ساله یا مسایل دیگه یک زمانی زیر ۱۸ سال تو سایت نبود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊