2821
2789
عنوان

دوست صمیمی

228 بازدید | 37 پست

سلام دوستان گل🍧این پست سوالی نیست صرفا جهت گفت و گو 

شما دوست صمیمی دارین؟ اگه دارین چند ساله دوستین؟ 

چجوری دوست شدین؟ 

من خودم یه دوست دارم 11 ساله دوستیم همه چیزمو میدونه اسم مستعارم داره 😂

داشتن دوست صمیمی خوب خیلی مفیده 🎀

نه ندارم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یکی دارم ۱۸ ساله با همیم از بارداری مامانامون دوستیم چون همسایه بودیم😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ندارم همیشه تنها بودم 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

آره ،۲۸ شهریور دومین سالگرد رفاقتمونه .

ولی کلا ۵سالع می‌شناسمش 

یکی دیگه ام هست که ۷ساله دوستیم

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
یکی دارم ۱۸ ساله با همیم از بارداری مامانامون دوستیم چون همسایه بودیم😂

البته من از ۵ سالگی به بعدشو حساب کردم که شعورمون می رسید چون الان ۲۳ سالمونه😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((