2777
2789
عنوان

اوتيسم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 58 پست
ربطی نداره همش از اعتماد بنفسه خودتو دست کم میگیری  مدرسه عادی درس خوندی؟اگه مشکل داشتی ک سنجش ...

مدرسه عادي.

كدوم سنجس، يادم نمياد؟

اونكه ميگفت كدوم با بقيه فرق داره؟!😅

براي وسواس چيكار كنم ؟ مثلا چي به خودم بگم؟ كمالگرا هم شدم البته ناگفته نمونه كه دستمون خاليه  ...

همه ی اینا درمان داره باید تحت درمان باشی اصلنم خجالت نداره پیش روانشناس یا روانپزشک رفتن من خودمم تحت اثر مشکلات زندگی دچار وسواس افسردگی و...شده بودم رفتم روانشناس خیلی بهتر شده همچنان دارم روی خودم کار میکنم 

مشکلات روحی اکثر ادما دارن مخصوصا تو شرایط فعلی جهان اما خیلیا درمانش نمیکنن هی مشکله بزرگتر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی نداره همش از اعتماد بنفسه خودتو دست کم میگیری  مدرسه عادی درس خوندی؟اگه مشکل داشتی ک سنجش ...

البته با چیزی که من تو  این دو بار سنجش بردن ها ی پسرم  دیدم عجیبه گاهی بچه هایی قبول میشن که بعدها تو درس گیر میکنن و گاهی برعکس بچه ها وارد سیستم استثنایی میشن که عالی هستن 

البته من ب دلایلی خوشحالم که پسرم وارد سیستم عادی نشد

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
البته با چیزی که من تو  این دو بار سنجش بردن ها ی پسرم  دیدم عجیبه گاهی بچه هایی قبول میشن ...

آره اما ایشون بنظر من مشکل کمبود اعتمادبنفس داره که خب باید کلا به روانشناس مراجعه کنه که خیالش بابت اوتیسم راحت شه

من هم معلم ابتداییم هم مربی اوتیسم ،بعضی از شاگردای اوتیسمم تا خوندن نوشتن و اموزشای پیشرفته یادمیگیرن مادرشون اصرار دارن ببرنشون مدرسه عادی درصورتی که کاملا مشخصه بچه اوتیسم داره بره مدرسه عادی این تفاوت خیلی به چشم میاد خود بچه اذیت میشه

آره اما ایشون بنظر من مشکل کمبود اعتمادبنفس داره که خب باید کلا به روانشناس مراجعه کنه که خیالش بابت ...

دقیقا والا خود بچه های عادی هم متاسفانه تو این سیستم غلط دارن اذیت میشن من چون خودم مربی هستم گاهی خیلی هاشون گله میکنن پیش من

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مشكلش چي بود علايمش

اوتیسم 😊

آره اما ایشون بنظر من مشکل کمبود اعتمادبنفس داره که خب باید کلا به روانشناس مراجعه کنه که خیالش بابت ...

اينم بگم تو خونواده عاديم با همه حرف ميزنم از حقم دفاع ميكنم 

اما اجتماع اينجور نيستم

دقیقا والا خود بچه های عادی هم متاسفانه تو این سیستم غلط دارن اذیت میشن من چون خودم مربی هستم گاهی خ ...

سیستم آموزشی واقعا غلطه حداقل اگه تغییرش نمیدن خود معلما بنظرم میتونن روش تدریس تغییر بدن یسری قوانین ،مثلا من خودم بازی هدفمند خیلی انجام میدم باهاشون یا مثلا نباید حفظ کردن کلمه به کلمه نمره داد باید فقط مفهوم درک بشه ،بجای اینکه فقط از روی کتاب بخونن باید لمس کنن ببینن تا خوب یادبگیرن و...

علايمش

خب زمان سنجش کلام داشت چون کلاس برده بودمش قبلش نداشت ولی  کلا متوجه سوالات نمیشد وگرنه مراحل بهداشتی همه را انجام داد چشمشو میدزده و خب هنوزم صداش خیلی بلنده یعنی تو ماشین باید هی بهش تذکر بدم و مشکلات تئوری ذهن داره