ما غذا نداشتیم هیات چایی و خرما و قند و کبک دادیم یه سبم حلوا میدم یه شبم نون پنیر سبزی ظهر عاشورام شربت
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
قبول باشه ترو خدا کسی اومد نذری خواست بدبد مثل این آقا نکنید
اره والا بده خیلی البته شاید از قصد اینکارو نکرده
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دوبار بهش گفتم. الحمدالله غذای امام حسین اینفدر زیاده ک حد نداره اما اینکه کل کوچه رو جلوی چشمام داد ب ما نداد خیلی ناراحت شدم گفتم امام حسین جوابش بده حالا من هیچی امام دل بچم شکوند
تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد «خدایا میدانم که می بینی »
بیخیال بابا شاید اشنا نبوده باهاتون بر همون نداده 😐همسایه ماهم ولیمه گرفته بودن تو خونه دادار دودورشون تو خونه بقیه بود عوضش یدونه شیرینی خشکم ندادن ب همسایه ها حداقل ماهایی که چسبیده خونمون بهم
و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!