2777
2789

خب....

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دیشب دلم شکست

یکی از همسایه هامون ب کل کوچه نذری داد ب ما نداد خودم و دخترم گفتیم ی دونه هم ب ما بده نداد 🥲😔 حالا کلی هم غذا تو سینی داشت حاضر نشد یکیش بده ب ما 

خیلی عجیبن بعضیا، آدم تعجب میکنه این چ نذریه

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما غذا نداشتیم هیات چایی و خرما و قند و کبک دادیم یه سبم حلوا میدم یه شبم نون پنیر سبزی ظهر عاشورام شربت 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ما غذا نداشتیم هیات چایی و خرما و قند و کبک دادیم یه سبم حلوا میدم یه شبم نون پنیر سبزی ظهر عاشورام ...

قبول باشه ترو خدا کسی اومد نذری خواست بدبد مثل این آقا نکنید 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
قبول باشه ترو خدا کسی اومد نذری خواست بدبد مثل این آقا نکنید 

اره والا بده خیلی البته شاید از قصد اینکارو نکرده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره والا بده خیلی البته شاید از قصد اینکارو نکرده 

یعنی چی نکرده از قصد 

آدم باید بترسه از خدا 

دوبار بهش گفتم. الحمدالله غذای امام حسین اینفدر زیاده ک حد نداره اما اینکه کل کوچه رو جلوی چشمام داد ب ما نداد خیلی ناراحت شدم گفتم امام حسین جوابش بده حالا من هیچی امام دل بچم شکوند

به ماهم هیچی نرسید همش بما میگن برگردید برید😒😒😒

چی بگم

فقط میتونم بگم متاسفم برا این جور آدما 

بیخیال بابا شاید اشنا نبوده باهاتون بر همون نداده 😐همسایه ماهم ولیمه گرفته بودن تو خونه دادار دودورشون تو خونه بقیه بود عوضش یدونه شیرینی خشکم ندادن ب همسایه ها حداقل ماهایی که چسبیده خونمون بهم

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

بیخیال بابا شاید اشنا نبوده باهاتون بر همون نداده 😐همسایه ماهم ولیمه گرفته بودن تو خونه دادار دودور ...

🥲🥲