2777
2789
عنوان

دو فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 37 پست
ب هرحال این حس ایجاد میشه بعد یه مدت هم فراموش میکنه عادت میکنه انقدر حساسیت ب خرج نده

آخه بعضی مادرا میگن با رفتارای عاقلانه ای که داشتیم حس حسادت پیش نیومد

قصد دارم جلوی دخترم زیاد پسرمو بغل نگیرم مگه اینکه وقت شیرش باشه

حتما بذار دخترت هم بچه رو بغل کنه 

تا احساس مسیولیت پذیری داشته باشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا لزومی نداره به هردو به یک اندازه توجه شه.بچه تی که تازه دنیا اونده توجه نمیخواد.صرفا رفع نیاز میخواد ب خلاف بچه بزرگتون.تمرکز و توجه عمدتون باید برا اون باسه.تو کارای برادرش ازش کمک بخواهین و در اخر یادتون باسه با یکم چلوندن و اینکارا چیزیش نمیشه بچه.بزارین بغلش کنه

قصد دارم جلوی دخترم زیاد پسرمو بغل نگیرم مگه اینکه وقت شیرش باشه

اولش همینطور رفتار کن ولی کم کم بزار یاد بگیره تو مادر هر دو هستی 

بخوای افراط کنی بعدا سر محبت کردن به پسرت به مشکل میخوری 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ای جونم چه فکر خوبی. نی نی جدیدم مبارک بهش بگو خیلی کوچولوعه احتیاج به مراقبت داره  ازش کمک بخ ...

ممنونم عزیزدلم...

از روزی که بهش گفتم نی نی تو شکممه، هروقت واسش هرچیزی میخریم میگیم داداشی فرستاده واست...الان که خیلی دوسشداره همش دست میزاره رو شکمم صداش میزنه قربون صدقش میره میگه مامانم چرا داداشم زودی نمیاد

باید قبل از اومدن بچه دوم باهاشون صحبت کنید و بهش بگید که اون چون کوچولویه و نمیتونه کارای خودشو انجام بده ما باید مواظبش باشیم  و سعی بکن در طول روز دختر گلت رو بغل بکنی روی پات بنشونی و باهاش صحبت بکنی و ببوسیش حتی اگه وقت نمیکنی هم این کارو انجام بده