2777
2789
عنوان

دو فرزندی

336 بازدید | 37 پست

یه دختر ۳ساله دارم، ان شاالله تا یکی دوماه دیگه قراره پسرم به دنیا بیاد.ازتون راهنمایی میخوام چکار کنم ک دخترم حس حسادت پیدا نکنه...

قراره روزی که زایمان کردم واسش یه کیک خامه ای و یه دونه عروسک و یه آبنبات بخریم بگیم داداشی واست آورده. اما نمیدونم چه رفتارایی داشته باشم که دخترم ناراحت نشه!؟

به هر دو تا بچه توجه کن 

دخترت رو از خودت دور نکن 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه دومم ۱۱ ماهشه اولش اصلا بچه رو منو باباش الکی بغل نمیگیرفتیم مگر اینکه گریه میکرد یا شیر میخواست و ...

بقیه ام همین طور مامانم و بابام و ....

و بعدم اصلا فربون صدقش نمیرفتیم جلوی دخترم بعد یک ماه همه چی عادی شد الان عاشقشه

ای جونم چه فکر خوبی. نی نی جدیدم مبارک

بهش بگو خیلی کوچولوعه احتیاج به مراقبت داره  ازش کمک بخواه و وقتی کمکت کرد قربون صدقش برو و همینجوری هرازگاهی از عوض پسرت براش کادو بخر به بهانه های تشکر از کمکاش

باید بهش حس ارزشمندی بدید وقتی ذوق دارید برای نوزاد بهش بگو نگا چقد گوگولیه توهم کوچولو بودی مثل داداش بودی

یا اینکه بگو نگاه کن داداشی هم مثل تو چقد خوشگله نازه از طرف داداشش براش هدیه بخرید ببوسیدش 

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

روز های اول اگه حسادت کنه عادیه 

بخاطر بچه باهاش دعوا نکن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630