بیایین بهم همفکری بدین برای اسمدخترم کمتر از یکماه دیگه ب دنیا میاد هنوز اسم نداره هیچ اسم دختری ب دلمنمیشنه
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
منم مشکل شما رو دارم، اسمهای امروزی بعضیاشون زیبان ولی فکرمیکنم شاید چندسال دیگه از مد بیفتن و بعضی هاشون هم فراوانی زیادی دارند که من دوست دارم اسم تک تر انتخاب کنم.
من می خوام اسم دخترمو بذارم ارغوان، حس لطیفی بهم میده
ست شدن برام مهم نیست تلفظ راحت و قشنگ بودن برام مهمه..
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
خودم مد نظرم دلارام بود ولی بهم میگن برای بچه سنگینه