2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست
قشنگه عزیزم.الهی بسلامتی ودل خوش زایمان کنی کوچولوت بغل کنی ارامش بگیری❤

ممنوون عزیزم از دعای قشنگت🫶...واقعا ک چقدر میترسم از زایمان کابوس شده برام..

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنوون عزیزم از دعای قشنگت🫶...واقعا ک چقدر میترسم از زایمان کابوس شده برام..

نترس عزیزم بچه اینقدرشیرینه ادم هردردی روبجون میخره.طبیعی هستی یاسزارین؟

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
نترس عزیزم بچه اینقدرشیرینه ادم هردردی روبجون میخره.طبیعی هستی یاسزارین؟

طبیعی😱😱😨😨

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ترنم هم قشنگه

اتفاقا یکی از گزینه هام بود ولی میگن قدیمیه...انتخاب اسم دختر خیلی سخته😥

طبیعی😱😱😨😨

نترس عزیزم به خوشی زایمان کنی سعی کن پیاده روی بری هرروزدوش بگیرزایمانت راحت باشه.من بیمارستان بودم سرسقطم یه زنه اومدهمراه هیچکس نبودفقط اومدبالاسرمن گفت تو۳ماه بعدباردارمیشی بچت پسره اسمش یاامیرحسین میگیری یاامیرحسن مادرم گفت اگه دختربودچی گفت نیس زنه ازاتاق رفت بیرون مامانم پشتش رفت زنه غیب شدتوبیمارستان

نترس عزیزم به خوشی زایمان کنی سعی کن پیاده روی بری هرروزدوش بگیرزایمانت راحت باشه.من بیمارستان بودم ...

اخی عزیزم...الان بارداری؟...میدونی من تا ۵ ماهگی تقریبا ب شدت ویار داشتم فقط سرم و آمپول میزدم جثه ام ریز و لاغرم الان وزنم ۵۳ هست اطرافیانم میگن تو جون زایمان طبیعی نداری بدبختی گوشت و آجیل و این چیزا هم طبعم نمیگیره....پیاده روی میرم ولی نهایت نیم ساعت تا یکساعت بیشتر نمیتونم...برام دعا کن گلم❤️

اخی عزیزم...الان بارداری؟...میدونی من تا ۵ ماهگی تقریبا ب شدت ویار داشتم فقط سرم و آمپول میزدم جثه ا ...

نه عزیزم طبق گفته اون زنه۳ماه بعدناخاسته باردارشدم خدابهم یه پسرداد.من اصلاویارنداشتم ولی خواهرم بشدت ویارداشت فقط به پشتی سرم بود.ربطی به جثه نداره عزیزدلم الهی بسلامتی زایمان میکنی برات دعامیکنم زایمان راحتی به حق این شبای عزیزداشته باشی

نه عزیزم طبق گفته اون زنه۳ماه بعدناخاسته باردارشدم خدابهم یه پسرداد.من اصلاویارنداشتم ولی خواهرم بشد ...

خدا براتون حفظش کنه..❤️🙏🏻ممنوون از لطف و محبتت گلم....انشالله بهترینها نصیبتون بشه🙏🏻

سلام عزیزم اسمشو چی گذاشتین بالاخره

سلام گلم هنوز ب دنیا نیومده منم هنوز دودلم چی بذارم🫣