2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میزدم تو دهنش ک خرج زن صیغه ای رو بده برای دندون مصنوعی😒😒😒😒

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

این بددهنی نیستا😑

من شوهرم اوایل گاهی اینجور حرفارو میزد ک ی زن دگ بگیرم و اینا ولی چون میدونستم ک شوخیه و میخاد لج من و در بیاره منم بش میگفتم ی پولدارشو انتخاب کن ی چیزی ب منم برسه.و اصلا مقاومت نمیکردم دو س بار گف دگ نگف،،،،،ولی شوهر شمارو نمیدونم چی بوده قصدش ک گفته

شوهرمنم همینه میخندم میگم خداهم خیرت بده کار من را راحت میکنی میرم دنبال طلاق و دلیل هم دارم دیگه پس برو ....

شوهرمن دوس داره حرص منو دربیاره ولی کورخونده من عصبی شم ک حال کنه من زرنگ تر از این حرفام

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....