2777
2789
یه بار رفتیم ابمیوه خرید فقط

همین؟ بستنی ای پفکی چیزی . نه به نظر من ک خسیسه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی میگه گشنم نیست بربم پارک هوا خوبه کارتمو جا گذاشتم قسط دارم بدبختی دارم بریم اونجا تو صف نذری م ...

فقط نذری🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اصلااا ب اون دوران دل خوش نکن اکثرا میخوان بهترین ورژن خودشون باشن تا باهاش نرفتی زیر یک سقف نمیدونی ...

اینم حرفیه ولی اونایی که خیلی خسیسن فک کنم تو دوران اشنایی هم نتونن خرج کنن

اینکه باهاش میری بیرون حتی تعارفم نمیکنه چیزی برات بخره

یا اگرم چیزی میخره در حد یه آب معدنی و ایناست...

اگه میبینه از چیزی خوشت اومده بهت نمیگه برات بخرمش یا کلا به رو خودش نمیاره....

برا خواستگاری معمولا اینا که خسیسا گل نمیبرن

یا بار اول میبرن بار دوم سوم نه گل نه شیرینی چیزی نمیبرن

کلا از خرج نکردنشون معلومه

💔

نه بعضیا برا اینکه خودشونو خوب نشون بدن اوایل آشنایی خرج میکنن ولی بعدش کم کم دستشون رو میشه

💔
اره🙂😂😂 ببین ممکنه کلا ارامش پارک دوست داشته باشه یبار خودت دعوتش کن کافه یا برید رستوران ببین م ...

😂😂

یکم نابلد بنظر میاد شایدم من اینطور فک میکنم

اره ایندفه میگم بریم کافه ببینم چی میگه

موقع حساب کردن ینی تعارف بزنم ببینم واکنشش چیه یا هیچی نگم؟

بستگی داره

پسره میگه من واسه هرکی میرم خواستگاری خرج کنم بعد بگه نه...😂

بستگی ب آدم و البته خانواده ش هم دخیله