2777
2789
عنوان

نوره و حنا

80044 بازدید | 63 پست

سلام خانوما امیدوارم حالتون عالی باشه،

من که عالیم گفتم این حال خوبمو با شما به اشتراک بذارم چون همیشه قبل از ثبت نام تو سایت ،هر سوالی داشتم اول صحبت های شما رو میخوندم،😍😍

من یکی از مخالفان پر و پا قرصه طب سنتی و این چیزام ولی الان واقعا در عجبم از تاثیری که برام داشته،

نوره زرنیخ دار و حنا واقعا برای بدن معجزه میکنم همه از این معجزه میگفتن ولی من باور نمی‌کردم تا این که یه مشکلاتی برام پیش اومد و باید میرفتم دکتر که مجبورا یه دو هفته ای شروع کردم به استفاده و در کمال تعجب مشکلاتم رو به بهبودی کامل رفت😍😍

حالا تو تاپیک بعدی خواصشونو میگم حتما 

خیلی روشون تحقیق کردم،چون رشته ی درسیم یه حوریه که همش در حال تحقیقم،هر چیزی و الکی قبول نمیکنم🤣🤣

طرز استفاده :

همون اول که وارد حموم میشین و بدنتون خشکه نوره رو با آب ولرم خمیری کنین که نه سفت باشه نه آبکی 

و بذارین رو کل بدنتون به غیر از صورتتون ، بهتره از مچ پا شروع کنین بیاین بالا،

چهار دقیقه بمونه و بعد آبکشی کنین 

بعد شستشو معمول داخل حموم و انجام بدین بعد که آماده بیرون رفتن شدین نوبت حنا س،

حنا رو یکم رقیق تر از نوره درست کنین و پنج دقیقه از گردن تا نوک پا بزنین تا بمونه 

بعد از یک ماه یا دو هفته بیاین اینجا نتیجه رو بگین من منتظرم 

اولین اتفاقی که میوفته براتون بدنتون خیلی نرم و لطیف میشه و تمام سموم خارج میشه،

ممکنه بعضی ها در استفاده های اول بدنشون بریزه بیرون که کاملا طبیعیه و سموم داخل بدن داره خارج میشه ولی اگر حنا رو استفاده کنین هر سری این اتفاق یا نمیوفته یا خیلی کمه مقدارش

ببخشید که این و میگم🥲🥲 برای عفونت زنانه،حتما اطراف و تا دم در عالیجناب و هم بزنین😁😁 فوق العاده س 

من دو ساله که خانه دارم ولی اصلا حتی یکبار هم عفونت یا خارش یا هر چیز دیگه ای و نگرفتم که این خب باز دلیلش متفاوتند که جای دیگه میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما واسه چه مشکلی استفاده کردی ؟؟  شاید واسه بعضیا برعکس عمل کنه ... حنا که رنگ میده اونجوری ک ...

حنا بی رنگ هم هست

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

برای نوره بدن باید خشک باشه؟

بله من همیشه استفاده‌ میکنم عالیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بوی نوره کل خونه رو میگیره وای ددم وای

اتفاقا برای من بو نداره یعنی یکم داره اونم فقط توی حموم تو کل خونه اصلا حس نمیشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نوره چند نوع داریم ؟ حتما بگیم زرنیخ دار؟!

هر کدوم چه مدت روی بدن بمونه؟

حنا با گلاب و ماست اثر بهتری نداره؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics