2777
2789
عنوان

نوره و حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 80222 بازدید | 63 پست
نوره میزاره بدن نرم میشع چجور میشع 

متوجه نشدم؟؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم غیر از بین بردن موهای زائد چه فوایدی داره

باعث دفع سموم از بدن میشه..پوستو سفت میکنه..و...

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

شما واسه چه مشکلی استفاده کردی ؟؟  شاید واسه بعضیا برعکس عمل کنه ... حنا که رنگ میده اونجوری ک ...

نه عزیزم حنا اصلا به بدن رنگ نامیده شما کلا میخوای پنج دقیقه بذاری ،فقط ناخونا یه رنگ خیلی کم میگیره که با دستکش حل میشه ،نوره برای هیچکس برعکس عمل نمیکنه من خیلی تحقیق کردم 

بوی نوره کل خونه رو میگیره وای ددم وای

خونه ی ما که نمیگیره😐تو حموم هواکش اگه داشته باشین فکر نکنم بو پخش کنه،به نظرم سلامتی می ارزه به بو گرفتن ،البته من برای کسایی راهنمایی کردم که این مورد براشون اهمیت داشته باشه🌹

نوره چند نوع داریم ؟ حتما بگیم زرنیخ دار؟! هر کدوم چه مدت روی بدن بمونه؟ حنا با گلاب و ماست اثر ...

آره عزیزم حتما باید زرنیخ دار باشه که حالت درمانی داشته باشه وگرنه فقط به عنوان موبر عمل میکنم،

من ترکیب نوره با گلاب و هم شنیدم ولی امتحان نکردم راستش ،ولی حنا با ماست هم خیلی خوبه خیلی خنک میشه پوست 

نه عزیزم فقط اطراف باید بزنی داخل نباید بره چه دختر چه زن😘😘

تو بارداری چی ؟ نوره مشکل نداره ؟ 

حنا رو میزدم خیلی سفید و نرم میشد پوستم 

حتی پام لک آورده بود چندبار حنا و جوش شیرین قاطی کردم ماساژ دادم لک هاش رفت 

منظورم غیر از بین بردن موهای زائد چه فوایدی داره

عزیزم اینا که بهتون میگم ثابت شده س ولی لطفا با چند بار استفاده ناامید نشین و ادامه بدین حداقل تا شیش ماه بعد اگر نتیجه نگرفتیم منو لعنت کنین:))

برای بیماران استخوانی مثل زانو درد که هنوز محدودیت حرکتی براشون ایجاد نشده معجزه میکنه

از بین بردن موی زائد و سفیدی پوست

پیشگیری از سرطان پوست و خون

تقویت بینایی و نور چشم

افزایش دهنده منی

تقویت کننده نیروی جنسی و درمان سرد مزاجی زنان

استحکام بخشی به استخوان و تقویت ماهیچه و …