سلام خانوما امیدوارم حالتون عالی باشه،
من که عالیم گفتم این حال خوبمو با شما به اشتراک بذارم چون همیشه قبل از ثبت نام تو سایت ،هر سوالی داشتم اول صحبت های شما رو میخوندم،😍😍
من یکی از مخالفان پر و پا قرصه طب سنتی و این چیزام ولی الان واقعا در عجبم از تاثیری که برام داشته،
نوره زرنیخ دار و حنا واقعا برای بدن معجزه میکنم همه از این معجزه میگفتن ولی من باور نمیکردم تا این که یه مشکلاتی برام پیش اومد و باید میرفتم دکتر که مجبورا یه دو هفته ای شروع کردم به استفاده و در کمال تعجب مشکلاتم رو به بهبودی کامل رفت😍😍
حالا تو تاپیک بعدی خواصشونو میگم حتما
خیلی روشون تحقیق کردم،چون رشته ی درسیم یه حوریه که همش در حال تحقیقم،هر چیزی و الکی قبول نمیکنم🤣🤣
طرز استفاده :
همون اول که وارد حموم میشین و بدنتون خشکه نوره رو با آب ولرم خمیری کنین که نه سفت باشه نه آبکی
و بذارین رو کل بدنتون به غیر از صورتتون ، بهتره از مچ پا شروع کنین بیاین بالا،
چهار دقیقه بمونه و بعد آبکشی کنین
بعد شستشو معمول داخل حموم و انجام بدین بعد که آماده بیرون رفتن شدین نوبت حنا س،
حنا رو یکم رقیق تر از نوره درست کنین و پنج دقیقه از گردن تا نوک پا بزنین تا بمونه
بعد از یک ماه یا دو هفته بیاین اینجا نتیجه رو بگین من منتظرم
اولین اتفاقی که میوفته براتون بدنتون خیلی نرم و لطیف میشه و تمام سموم خارج میشه،
ممکنه بعضی ها در استفاده های اول بدنشون بریزه بیرون که کاملا طبیعیه و سموم داخل بدن داره خارج میشه ولی اگر حنا رو استفاده کنین هر سری این اتفاق یا نمیوفته یا خیلی کمه مقدارش
ببخشید که این و میگم🥲🥲 برای عفونت زنانه،حتما اطراف و تا دم در عالیجناب و هم بزنین😁😁 فوق العاده س
من دو ساله که خانه دارم ولی اصلا حتی یکبار هم عفونت یا خارش یا هر چیز دیگه ای و نگرفتم که این خب باز دلیلش متفاوتند که جای دیگه میگم