2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ولی خودتوباید خوب تقویت کنی

من جون ویارم بد بود خیلی کسل بودم همش بیحال بودم

مخصوصا تو دوران شیردهی هم هستی باید به خوراکت خوب برسی و قرص های مخصوص دوران شیردهی که ویتامین و کلسیم و اینا هست رو بگیری که جون بگیری

دوماهه زایمان کردم  دوران بارداری دوران طلاییه زندگیته  دیگ لذتشد ببر بعدش دردسرا فوران ...

از اين وضعيت بارداری یعنی سخت تره؟ اصلا نمیتونم جارو کنم خونه رو تمیز کنم غذا درست کنم و... 

...

دوستانی که می گن بعدا سخت تر می شه از یه نگاهی درست می گن ها.. ولی این مشکلات امروزشون برطرف می شه. به هر حال چند ماه اول بعد از زایمان خیلی سخته. ولی بچه هر قدر بزرگ تر می شه سختی ها کمتر می شه و شیرینی ها بیشتر. 

ببین گلم از نظر سنگینی اینا که راحت میشی،من سر دخترم زایمان کردم تمام سختیاش ۱۵ روز اول بود ،بچمم آروم بود،راحت می‌خوابید، فقط باید مادام شیر میدادم همین،بعد چند وقت عادت میکنی اتومات بلند میشی شیرش میدی،بستگی داره بچت آروم باشه یا نه،

ولی به اون سختی که میگن نیست،

خیلی ها میگن خونم کثیف میمونه،نمیدونم دست پام گرفته،دیگه خوشی ندارم از این حرفا ،اصلا به خود فرد بستگی داره که دیدت چطوری باشه،من که لذت میبردم،به بیشتر کارام میرسیدم،دوتا زندگی رو هم راه میبردم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.