2789
عنوان

دلم خنک شد😂😂

387 بازدید | 13 پست

دیشب ساعتو یازده مادر شوهرم اومد واسه رفتن به روضه اینا بچه ام‌هم خوابیده بود گفتم بیدارش نکن مادر شوهرم برعکسه هر کاری بگی خودشم‌من برعکسشو میکنه بچه مو طفلی بیدارش کرد من زحمت کشیدم دو ساعت خوابوندمش اون بیدارش کرد خودشم دو بار بهم گفتم چرا این کارو میکنی گفت خواستم بازی کنه شبو بخوابع بچه ام هنوز دو ماهشه چی بازی کنه؟ منم قهر کردم گفتم‌نمیام روضه اینا بیدار شد دیگه با شوهرمم بحثم شد دیدم مادر شوهرم رفت خونه مارو به جون هم انداخت منم پسرمو داد به شوهرم گفتم بخوابونش من میرم بخوابم الان دارم شوهرمو بیدار میکنه میگه تا ساعت ۵ صبح نخوابیدم بچه نمی خوابید دلم واقعا خنک شد چون بچه من عادتشه ساعت ۹ ۱۰ شب میخوابه تا صبح ۷ ۸ ولی اگه بیدارش کنی یا بیدار بمونه تا صبح نمیخوابه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

از شما چه پنهان خواهرم دل منم خنک شد😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😂😂😂😂😂

خدایا شکرت که آرزوم برآورده شد😍فردا حرکت می‌کنیم و برای اولين بار آقای مهربونمو زیارت میکنم❤ امام حسینم خیلی امسال گریه کردم خیلی دوست داشتم بیام وقتی همه رفتن اربعین جاموندم😭دلم خیلی شکست 💔 حالم بد شد دلبستم بع اربعین ساله دیگه نذار دلم بازم بشکنه من عاشق دیدن یه بار حرمتم نزار با این عشق بمیرم 🥲میشه واسه کربلایی شدنم یه صلوات بفرستید😭🙏 ❤اللهم الرزقنا شهادت ❤
حقشه شوهرت تا صبح بیدار موند😂

وای آره آره دل منم خنک شد😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

این یه عادت نادرسته قدیمیا اکثرا داشتن بابابزرگ منم میرفت بالاسر بچه بیدارش میکرد مینداختش به جون من خدابیامرزتش ولی میخندیدیم  زیاد حرص نمیخوردیم اما مادرشوهر حرص داره دیگه

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  

کاش یاد بگیرن وقتی یکی بچه کوچیک داره دیروقت نرن خونش، تایم خواب بچه بهم میریزه

ما هم یکی از بستگانمون میدونه بچم بدخوابه، همیشه آخر شب میاد، بچه رو بیدار میکنه و میره

میگه دلم براش تنگ شده 😐

حالا فک نکنی روز سرکاره، خونه داره و تمام تایم روز خونشونه

فقط خواهش میکنم عزیزم یه کاری بگم انجام میدین؟ زنگ بزنید به مادرشوهرتون بخندین بگید من دیشب خوابم میومد گرفتم خوابیدم دیگه پسرتون تا صبح پای بچه بیدار موند حالا هرکار میکنم بیدار نمیشه😂😂😂😂

چطور ۱۰، ۱۱ ساعته بچه دو ماهه بدون شیر میخوابه

هر دو ساعت تو خواب شیر میدم بچه من رفلاکسیه فقط تو خواب قشنگ شیر میخوره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز