2821
2789
عنوان

چی بگم بش

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو‌تنها بری جایی دیگه مثلا برای درس خواندن یا کار 

اصا تا در خونمونم نمیزارن برم😭😭😭

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

نمی تونید خونتون ببرید شهر دیگه؟

نه عزیزم بابام کارش همینجاست اصلا نمیشه

چرا ولی امسال هوا خیلی بدشده قبلا اینطوری نبود قبلا شعله ها کمتر بود الان گندشو در اوردن تا ته بازه

از این دستگاه های بخور سرد بزار تو خونه هوا رو بهتر میکنه

در و پنجره هارو هم اصلا باز نکن مگه دو سه روز یبار

دیگه چاره نیست سعی کن درس بخونی از اون شهر بری، بهترین راه در رفتن از شهر خودمون درس خوندنه منم خودمو کشتم ولی بالاخره دانشگاهمو قبول شده بودم تهران

حتی بهترین راه خارج رفتن واسه افراد کم سن و کم درامد هم درس خوندنه، چون خابگاه و غذا و امکانات و احترام داری

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
از این دستگاه های بخور سرد بزار تو خونه هوا رو بهتر میکنه در و پنجره هارو هم اصلا باز نکن مگه دو سه ...

حالا واسم قران بخون دلم اروم بگیره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
از این دستگاه های بخور سرد بزار تو خونه هوا رو بهتر میکنه در و پنجره هارو هم اصلا باز نکن مگه دو سه ...

دارم روانی میشم بس نمیتونم درس بخونم دوسه شب پیش رفتم تو خیابون خودکشی کنم لعنت بهش نشد

هیچ راهی جز رفتن ندارم ولی اونقد بدنم ضعیف شده که حتی درسم نمیتونم بخونم

اونم با رشته تجربی

دلم میخواد بمیرم

ای بابا ..بقیه مردم شهر چیکار می کنن

بقیه والا همه مسافرتن و تابستون میرن شیراز

کسیم نمیخونع درس اینجا