2821
2789
عنوان

چی بگم بش

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست
زندگی اکثریت مردم، قسط و وام،  متاسفانه دستمال و مرتب خیس کن و ببند دور بینی و دهنت،  در ...

مرسییییی عزیزم❤

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دارم روانی میشم بس نمیتونم درس بخونم دوسه شب پیش رفتم تو خیابون خودکشی کنم لعنت بهش نشد هیچ راهی جز ...

ببین چون تو شرایط کنکوری حساس شدی ، هرچیز کوچیکی هم برات خیلی بزرگ جلوه میکنه

مشکلات رو همه دارن حتی اونی که شمال زندگی میکنه مشکلاتش به یه شکل دیگه ست

دوستم باباش فوت شده بود و داداسش تصادف کرده بود و دو نفر کشته شدن و داداشه مقصر بود، اوضاع خونه به شدت بهم ریخته بود ، این گفت تنها راهی که جلوم دیدم این بود که درس بخونم و دانشگاه تهران قبول شد

اگه واسه کار بری شهر دیگه کار ها سنگین هستن و به شدت کم درامد و خودتم میدونی ابرو و احارام زیادی هم ندارن

ولی با درس خوندن بری بهترین راهه، دوستام تو تهران سمت شمال شهر خابگاهشون بود و غذا و امکانات و احترام، واسه همین پایان نامه رو عمدا هی عقب مینداختن که درسشون تموم نشه و واسه خودشون از امکانات دانشگاه استفاده میکردن و سر کار میرفتن تا هم کار خوب پیدا کردن و هم پول خوبی جمع کردن و بعد تونستن مستقل شن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
ببین چون تو شرایط کنکوری حساس شدی ، هرچیز کوچیکی هم برات خیلی بزرگ جلوه میکنه مشکلات رو همه دارن حت ...

اره دقیقا درسته..فقط حالم از خودم بهم میخوره که با تمام وجودم میخوام تلاش کنم و یسری روزا خودمو میرسونم و بخاطر یه ریه ی مسخره م که حساسه و هوای داغون نتونم بخونم...

اره دقیقا درسته..فقط حالم از خودم بهم میخوره که با تمام وجودم میخوام تلاش کنم و یسری روزا خودمو میرس ...

میدونم چی میگی ولی راه دیگه ای نیست

هروقت اذیت شدی استراحت کن ولی دست از تلاش برندار چون بعدش راحتی و ازادیه

منم بعد کنکورم دچار عدم تعادل شدم تا دو سه هفته امپول و قرص ویتامین مصرف میکردم جون بگیرم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
میدونم چی میگی ولی راه دیگه ای نیست هروقت اذیت شدی استراحت کن ولی دست از تلاش برندار چون بعدش راحتی ...

ممنونم ازت عزیرم الهی دلت خوش باشه

با قلب پاکت منم دعا کن

کلی دعات میکنم خیر ببینی

ممنونم ازت عزیرم الهی دلت خوش باشه با قلب پاکت منم دعا کن کلی دعات میکنم خیر ببینی

مرسی عزیزم

باشه حتما

فدات شم الهی به هرچی میخای برسی