2789
عنوان

دلشکسته

93 بازدید | 10 پست

یبار ازدواج ناموفق داشتم با کسی بعدش اشنا شدم دنیارو براش گزاشتم صیغشم شدم یه ماهه بی دلیل ولم ککرد الان فهمیدم حاملم زنگش زدم اومد بردم یه جا. که اشنا داره سقط کنم

دلم. شکست از این همه نامردی تورا سرب سرم میزاش حس کردم حس داره

اومدم خونه پپیامش دادم دوستدارم و اینا انگار نه انگار حتی زنگ زدم قطع کرد روم گفت من متولد۷۶ هستم توخونه بابامم. بچه بزرگم  خیلی ناراحتم دلم مخاد خودم بکشم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

دنیا ب اخر نرسیده ولش کن بچه روبنداز دگ اینکار نکن ولی دگ تن ب این ادما نده چون خود نیافتی چون خدا تنها باش سخته ها حرفش اسونه خدا اونقد دلتو اروم کنه هیچ ناراحتی نداشته باشی بچه روتاشکل نگرفته بنداز ولی بدون هیچ حرف و چیزی مسدودش کن و خططتم عوض کن 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

حال یک دل را اگ کردی خراب اماده باش

آه چشم دل شکسته خانه ویران میکند

خدا میگیره ولی دیر میگیره میگ داریم باناموسی کسی اینجورکردو ولش کرد توصبرکن خدا خودش یکروز یکجایی بلارو سرش میاره

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنیا ب اخر نرسیده ولش کن بچه روبنداز دگ اینکار نکن ولی دگ تن ب این ادما نده چون خود نیافتی چون خدا ت ...

کاش میبودی میدیدی چجور. گولم زد یسال تمام رومخم رفت تا بتونه به هدفش برسه بخدا همه کاری کردم براش  انگار اشغال منو پرت کرد اوایل گریه میکرد جواب بدم. الان من گریه میکنم و التماس. اینقد. زار زدم  چی بگم چرا خدا اینو گزاش سر راهم مگه کم زجر کشیده بودم. 

کاش میبودی میدیدی چجور. گولم زد یسال تمام رومخم رفت تا بتونه به هدفش برسه بخدا همه کاری کردم براش &n ...

ابجی گلم خدا لایق تنهاییه منو شما لایق تنهایی نیسی ازتنهایی رفتی سمتش ادم اگ از طرف خانوادش حمایت عاطفی بشه هیچوقت ب این سمت کشیده نمیشه ادم از تنهایی میره سخته هرچ بگم سخته بگمم فکرش نکن سخته بگم نزنگ سخته ولی توسعیتو بکن  یکی بهتر ازاین ت شرایط بهتر ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بداست ذات خودشو نشون داد خدارشکر کن بچه روبنداز دگ سمتش نرو میاد باز سمتت مثل قبل واسه هوس هیچوقت نمیخادت دیگ ولی ولش کن میتونی من حاضرم پیشا چت کنم اینجا صب تاشب از فکرت بره حاضرم حتی بزنگم بات بحرفم از فکرت بره خودت ببین چکار کنی خودت سرگرم کن من خودم سختی زیاد کشیدم فرض کن خواهرتم خدا بهت ارامش بده خدا بهت دل خوش بده داره اذان میگه ازخدا میگم حاجتتو بده وخدا حقتو ازاون بگیره و زندگی خوبی بهت بده

[QUOTE=302427464]ابجی گلم خدا لایق تنهاییه منو شما لایق تنهایی نیسی ازتنهایی رفتی سمتش ادم اگ از طرف خانوادش حمایت عا ...[/QUOTE

میگن دعای حامله هامیگگیره  ایشالا خدا. اجرتو بده.  هرچیزی مخای بهش برسی. از تنهایی اومدم خدا هرچیزی میخای بهت بده

میخای الان چکار کنی دختر بچه رو نگه میداری چ میکنی فکری وردار تادیر نشده

اول اینکه این نظرسنجی 1و2چیه؟؟اگرمنظورت خودکشیه که بچه بازیوبزارکناروضعیف نباش. دوم اینکه طرفت مجردبودیامتاهل؟؟ اگرمجردبوده وشناخت روی هم داشتیدخب عقدمیکردی. بعدشم توی رابطه صیغه موقت بایدرابطرومحافظت شده وتحت کنترل داشته باشه بخاطرجلوگیری ازبارداریت. معهذااتفاقیه که افتاده. چون طرفت پذیرای بچه نیست بچروکورتاژکن وطرفتم محک بزن اگرمیبینی توروفقط برای رابطه میخوادبهتره ازش فاصله بگیری ولی اگرعلاقه قلبی وجودداره وخودتم دوسش داری این باربعدازکورتاژرابطروتحت مراقبت اتجام بده

میخای الان چکار کنی دختر بچه رو نگه میداری چ میکنی فکری وردار تادیر نشده

ن من توخانواده ای نیستم بخام بچه نگهدهرم اومد قراره قرص سایتوتک  یکی از بازار ازاد بخره پنجشنبه برم بگیر بخورم 

اینکار باعث خونریزی شدید میشه گاها خیلی عوارض داره ها بگو ببرتت جای ک درست انجام بدن ضرری بت نرسه 

کاری داشتی دلت گرفت هرچی اینجا منو صدا کن تگم کن میام