2777
2789

دوش اب سرد گرفتم نشستم حالا😐

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یکی طلب دارم سه ماهه امروز فردا میکنه خسته شدم تو فکرشم ک چجوری پولمو بگیرم ۸ونیم میلیون😔😔😔تازه اینم بگیرم باید بدم به بدهی و صابخونه🤦‍♂️

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اسی شرمنده

بچها من تاپیک حس ششم زدم بعد یه آقایی گفت کاری که میکنم خوب یابد منم گفتم حس خوبی ندارم،بعد گفت تو منو نجات دادی نذاشتی گناه کنم و اینا کارشم این بود که یه دختر بهش گفت بیا ببینمت من یلحظه نگران شدم گفتم من تضمین نمیکنم اگر مشکلی پیش بیاد یا پشیمون بشی چیزی بشه من گردن نمیگیرم تضمین نمی کنم بروکاری که دوست داری بکن شاید حس ششم یه عقیده برای سرگرمی باشه

من حس ششم قوی بهش گفتن تضمین نمیکنم و گردن نمیگیرم ولی میگفت نه دیگه من از تو ضمانت نامه کتبی گرفتم☺️این استیکرو میداد یا می‌خندید

الان من نگرانم اگه با طرف دعواش بشه یا چیزی بشه من مقصر بشم چی🤦‍♀️

الانم پیام دادم جواب نداده از ساعت ۶ میترسم چیزی شده باشه بلایی سرخودش آورده باشه پای من گیر باشه

توروخدا کمکم کنین

میترسم بلایی سرخودش آورده باشه

دومین سری لباس هارو انداختم لباسشویی   منتظرم تموم شه درشون بیارم   بچه هارو بردم حموم تازه خوابیدن  الان بیاید برم شیشه و در و دیوار پاک کنم 😩😩 امروز کل آشپزخونه رو هم تمیز کردم   خسته ام

منم خوابم میاد،ولی نمیتونم از نی نی سایت دل بکنم،ی خورده هم فکر و خیال دارم هنوز حقوق نگرفته رفت قسط و بدهی تا سر برج دیگه باید غاز بچرونیم،بازم شکررررررررررررررر

الهی پایان جاده ی زندگی عاقبت بخیری باشد   
عگوری پگوری گوگولی مگولی سیبارو بیار

🤣🤣🤣🤣

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دومین سری لباس هارو انداختم لباسشویی   منتظرم تموم شه درشون بیارم   بچه هارو برد ...

خدا قوت،الان دیگه استراحت کن بقیه شو صبح انجام بده،قدر جونتو بدون عزیزم

الهی پایان جاده ی زندگی عاقبت بخیری باشد