2777
2789
نمیدونم من میگم اگ بفهمه ممکنه دعای بدتری بگیره خودت ببین چی صلاحه اگ شوهرت ب شوهرش بگ درست میشه ک ب ...

باور میکنی شناخت کامل حای رو این خانوم نداره چهار ماه عقد کرد من رو هم  دوبار دیدمش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اه چقدر پروعه اخه چکارش کردی مگه چقدر ازاین ادمای زندگی خراب کن بدم میاد

شوهرم آخه گفت به برادرش میگه حالا موندم بفهمه خوبه یا نفهمه که من ازش متوجه شدم خونه ا دوتا پایین تر منه میاد آب دعا میریزه پا درخت به برادرشوهرم آب داده بریزه خودش نمیاد نمیدونم چی به برادرشوهرم گفته که هر روز آب میاره میریزه پا درخت بعد باور میکنی از وقتی آب ریختن پا درخت درخته خشک شده

حتما حسودی زندگیتومیکنه خیرندیده

حتی نوشته طلسم من زشت بشم.... زندگیم که ازش بهتره ولی خوذش عاشق برادرشوهرم شد زنش شد آخه مگه کور بود حالا تلافی زندگی نداشته هاش رو من در میاره آخه

شوهرم آخه گفت به برادرش میگه حالا موندم بفهمه خوبه یا نفهمه که من ازش متوجه شدم خونه ا دوتا پایین تر ...

وای چ عفریته ایه همون دعای هفت قفلو بگیر ک نتونه دیگ براتون دعابگیره خدانگذره ازش

وای چ عفریته ایه همون دعای هفت قفلو بگیر ک نتونه دیگ براتون دعابگیره خدانگذره ازش

حصار نوشتم حتی ولی پشت هم بخورات میزنه برا همین از حصار رد میشه تا حالا چهار بار باطلی زدم باز میره جدید میگیره اخه