2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار عزیزم

استارتر اول ببخشم اینجا متن نوشتم می ترسم صفحه ام بذارم شناسایی بشم توروخدا راهنمایی کنید 

من متوجه شدم جاری جدیدم با مادرش جادوگرن به درخت پایین خونه منه تازه متوجه شدم یه آب دعا میده دست برادرشوهرم میریزه پا درخت خونه من 

برادرشوهرم جادو کرده حتی میدونم برادرشوهرم نیت زنش خبر نداره 

خیلی حسوده با من اصلا نمیدونم چرا حتی خونه اشم هنوز نرفتم خونه امم نیومده ولی نزدیک منه خونه اش 

حالا بچه ها به شوهرم گفتم‌ این آب دعاس شوهرمم گفته میرم به برادرم میگم 

حالا به گوش جاریم میرسه حتما من فهمیدم بنظرتون کار درسته بفهمه بدونه من ازش فهمیدم 

استارتر اول ببخشم اینجا متن نوشتم می ترسم صفحه ام بذارم شناسایی بشم توروخدا راهنمایی کنید  من ...

نمیدونم ولی بفهمه هم براش مهم نیست کسی ک اهل این کاراباشه دوباره ب یه صورت دیگ‌کارشو انجام میده نفهمه بهتره ک فک میکنه نمیدونی ولی توخودت دعاشوباطل کن میگن ببقشید ادرار بچه شیرخوره روبریز اونجا یااب اسفند بجوشون چهار طرف خونه و جلودر هات دوتاطرفش بریز باطل بشه

نمیدونم ولی بفهمه هم براش مهم نیست کسی ک اهل این کاراباشه دوباره ب یه صورت دیگ‌کارشو انجام میده نفهم ...

بخدا من کاریش ندارم انگار بیماره جایی سر کتاب برداشتم گفت میاد آب دعا میریزه پا یه درخت واقعا امروز من متوجه شدم راسته طلسم زشتی برام نوشت صورتم خراب شد الان دور دکترها برا بچه ام طلسم جن زدگی نوشت  یبارم طلسم نوشت یکماه بچه ام گوشه بیمارستان بود دوباره طلسم نوشت دعوا بین خودم وشوهرم افتاد نمیدونم مشکلش جیه تازه عردس چهارماه اومده مدام داره برام جادو میبنده حای من کاریش ندارم هنوز خونه ام نیومده خونه اشم نرفتم بخدا خسته شدم از دست خودش ومادرش

بخدا من کاریش ندارم انگار بیماره جایی سر کتاب برداشتم گفت میاد آب دعا میریزه پا یه درخت واقعا امروز ...

چقدر بیشرفن توبرای خودت دعای هفت قفله فک کنم بگیر همیشه همراهتون باشه میگن کسی نمیتونه دعات کنه بااون

چقدر بیشرفن توبرای خودت دعای هفت قفله فک کنم بگیر همیشه همراهتون باشه میگن کسی نمیتونه دعات کنه بااو ...

بنظرت به گوشش برسه بفهمه فهمیدم ازش؟ آخه من کاریش ندارم واقعا انگار مشکل روانی داره بخدا خيلي پسته 

بنظرت به گوشش برسه بفهمه فهمیدم ازش؟ آخه من کاریش ندارم واقعا انگار مشکل روانی داره بخدا خيلي پسته&n ...

نمیدونم من میگم اگ بفهمه ممکنه دعای بدتری بگیره خودت ببین چی صلاحه اگ شوهرت ب شوهرش بگ درست میشه ک بگو اگ بدترمیشه نگو