2777
2789
بگو خانوادم نمیزارن ازدواج کنیم.  

بگو بابام‌نمیزاره بیام شهر محل کارت . نیاز بود از خانوادتم کمک بگیر .اونا ببینن تو داری با عقلت پیش میری کمکت میکنن. چند سالته؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه بفهمه با کس دیگه دارم ازدواج میکنم چی  وجدانم خیلی ناراحته که دلشو میشکونم

نزار بفهمه.  تو بفکر خودت باش. دوس داری فردا تو زندگی سختی بکشی ؟ ۶ ماه تنها باشی،؟ یا اگه حرفای زن اولش درست باشه و تو زندگی اذیتت کنه چی ؟

میدونی میترسم اینو رد کنم خواستگارمو

بعد با این بمونم اینم که اصلا شرایط جلو اومدن نداره چون حمایتگر نداره فقط چند تیکه طلا برام خریده اونارو چیکارش کنم ؟ 

میترسم با این بمونم دیگه یه همچین خواستگاری برام نیاد 

واقعانم نمیزاره چون باغه شغلش نمیزارن ۲۱ سالمه 

پس دروغ نگفتی.  کم سنی برا همین احساسی هستی ... کاش منم اون زمان‌عقل الانمو داشتم و گول این حیوون رو نمیخوردم

نزار بفهمه.  تو بفکر خودت باش. دوس داری فردا تو زندگی سختی بکشی ؟ ۶ ماه تنها باشی،؟ یا اگه حرفا ...

مطمعنم میفهمه چون تو اینجا تقریبا هم محله 

نه دوست ندارم واقعا بعد این اصلا خیلی به پوششم گیر میده آرایش و اینا 

اما اون گفته نه هر جور خودش دوس داره آدما رو نمیشه محدود کرد 

میدونی میترسم اینو رد کنم خواستگارمو بعد با این بمونم اینم که اصلا شرایط جلو اومدن نداره چون حمایتگ ...

به بهانه مسافرتی چیزی بزار. پیشش .بعد که اومدی پیام‌بده بگو دیگه تموم کن

پس دروغ نگفتی.  کم سنی برا همین احساسی هستی ... کاش منم اون زمان‌عقل الانمو داشتم و گول این حیو ...

نه این اصلا شرایط جلو اومدن نداره چند بار گفتم بهش گفته به بوس زن نمیدن به پول میدن حتی اگه بیاد جلو هم بابام بخاطر اینکه جای دیگست ۶ ماه نمیخواد موافقت کنه 

شاید بفهمه ازدواج میکنم الان بیاد جلو اما بازم موافقت نمیشه 

میدونی میترسم اینو رد کنم خواستگارمو بعد با این بمونم اینم که اصلا شرایط جلو اومدن نداره چون حمایتگ ...

به خواستگارت فکر کن .اگه اخلاقش خوبه قبول کن. بزار تو بیفتی تو رفاه و آسایش. روزه شک دار نگیر

به خواستگارت فکر کن .اگه اخلاقش خوبه قبول کن. بزار تو بیفتی تو رفاه و آسایش. روزه شک دار نگیر

خودمم دلم همونه 

از این طرفم من بد خواه زیاد دارم یعنی کافیه یه ذره زندگیم بالا و پایین باشه سریع میخوان گارد بگیرن چون تو فامیل خواستگار داشتم جواب نه دادم 

از اون خانواده آزاد ها نیستیم که باهاش مسافرت برم تو شهر خودمون فقط بیرون رفتم باهاش 

نه منظورم طلاهاس اگه میخوای بدی بهش به این بهانه بده دستش اول نگو میخوام‌تموم کنم‌