2777
2789
خودمم دلم همونه  از این طرفم من بد خواه زیاد دارم یعنی کافیه یه ذره زندگیم بالا و پایین باشه س ...

پس اینو تموم‌کن بنظرم‌.حتی ازدواجم کردی با خواستگارت باز تو زندگی اول خودت مهم باشی تا اونم برات ارزش قائل بشه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اهان یعنی باید باهاش یه قرار داشته باشم ؟  چند روزه باهاش سرد رفتار میکنم

آره ولی یه جای شلوغ که به تشنج نکشه .و طلاها رو اگه میخوای بده بهش اگه نه میتونی بفروشی پولشو براش بزنی 

شک‌نکن . زندکی بالا پایین زیاد داره .عاقلانه فکرکن که گرفتار نشی بعدا

چشم آبجی 

خانواده ی خواستگارم میگن ۲ ماه محرم و صفر رو باهم حرف بزنید که اگه باهم اوکی بودید بعد از محرم و صفر جشن نامزدی بگیریم 

چشم آبجی  خانواده ی خواستگارم میگن ۲ ماه محرم و صفر رو باهم حرف بزنید که اگه باهم اوکی بودید ب ...

خیلی هم‌ عالی .دل بهش بده.  مطمعن باش اگه پسر خوبی باشه و بیفتی تو رفاه باهاش اون کلا فراموشت میشه ... بعدها میفهمی چه‌کار خوبی کردی که اونو ردش کردی