2777
2789
من حالا برعکس شمام ‌خودم جدا شدم طرفم مجرد باباش راضی نیست . پول زیادیم نداره .علت طلاقش چیه ؟ خیلی ...

طبق تجربه من .به خواستگارت فکر کن اگه خوبه . مرد مطلقه خوب نیست . من خودم ازدواج اولم با مرد مطلقه بود .گول خوردم واقعا

زنش دورادور هم دهاتی بوده با آشنا ها دختره با خواهر زاده ی خودش خیانت میکرده اینجوری که شنیدم همم با ...

خودت برو از زنش بپرس .ولی اشتباه نکن من الانم که جدا شدم حاضرم تا آخر عمر همینجوری بمونم ولی با مطلقه دیگه ازدواج نمیکنم .اگه خوب بود زن اولش میموند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طبق تجربه من .به خواستگارت فکر کن اگه خوبه . مرد مطلقه خوب نیست . من خودم ازدواج اولم با مرد مطلقه ب ...

برا منم گفت زنم خیانت کرده . زنم دهاتی بوده .بخدا بعدا فهمیدم همش دروغه. فریب خوردم . تو زندگیش بودم رفت دنبال یه دختر دیگه .به اونم از من بد گفته بود 

خودت برو از زنش بپرس .ولی اشتباه نکن من الانم که جدا شدم حاضرم تا آخر عمر همینجوری بمونم ولی با مطلق ...

این خواستگارمم شرایطش خوبه از تحقیق و اینا در اومده 

منتطر جوابن 

زنش رو یه بار دیدم بهش گفتم چرا جدا شدی گفت اذیتم می‌کرد کتک میزد دیگه جزئیات نگفت منم غیر مستقیم پرسیدم 

چون اگه وارد جزئیات میشدم قطعا می‌فهمید جریان چیه و تحت فشارم قرار میزاشت 

طبق تجربه من .به خواستگارت فکر کن اگه خوبه . مرد مطلقه خوب نیست . من خودم ازدواج اولم با مرد مطلقه ب ...

میترسم دلش بشکنه 😔😔😔 

خیلی شرایط سختیه نمیدونی باید چیکار کنی 

اینم خیلی دلبسته هستش بهم نمیدونم بخدا نمیدونم چیکار کنم 

از دلشکستن خیلی میترسم 

چند روزیه باهاش سرد برخورد میکنم میگه تو معلوم نیست کیو پیدا کردی 

برا منم گفت زنم خیانت کرده . زنم دهاتی بوده .بخدا بعدا فهمیدم همش دروغه. فریب خوردم . تو زندگیش بودم ...

الهی عزیزم 

آخه جدای اینا من نمیتونم ۶ ماه تو اون جا که شغلشه بمونم واقعا 

نمیدونم باید چیکار کنم 

میدونم رابطم درست نیست اما میترسم اوکی رو بدم این بلایی سر خودش بیاره یا اینکه خودمم بعد از ازدواجم دوسش داشته باشم 

این خواستگارمم شرایطش خوبه از تحقیق و اینا در اومده  منتطر جوابن  زنش رو یه بار دیدم بهش ...

اگه خواستگارت خوبه قبول کن و دل بهش بده .اشتباهات منو نکن که بعدا شکست بخوری .مردا برای هوسشون هزارتا دروغ میگن . و تو بیشتر طلاق ها مردا مقصرن. اگه هم مقصر نباشه ولی بدون دیگه اون شوق رو برای عروسی و خرج برای تو نداره مثل من که مجبور شدم خودم عروسی بگیرم برا خودم!!!

اگه خواستگارت خوبه قبول کن و دل بهش بده .اشتباهات منو نکن که بعدا شکست بخوری .مردا برای هوسشون هزارت ...

خواستگارم از هر لحاظ خوبه 

شغلش استخدامیه 

شغل دوم هم داره 

خونه و ماشین هم داره 

بچه ی آخر خانوادست 

و گفته بوده به معرف که هر جور دلش بخواد با ظاهرش مشکلی ندارم چه کوتاه بپوشه لباس چه بلند چه آرایش بکنه چه نه 

الهی عزیزم  آخه جدای اینا من نمیتونم ۶ ماه تو اون جا که شغلشه بمونم واقعا  نمیدونم باید ...

ببین از من به تو نصیحت تو ازدواج با عقلت پیش برو . نترس هیچ بلایی سرخودش نمیاره. مردا رو تو نشناختی هنوز.  اگه خواستگارت خوبه دل بهش بده . بخدا زندگی خیلی فراز ونشیب داره 

چرا؟

عادت دارم 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ببین از من به تو نصیحت تو ازدواج با عقلت پیش برو . نترس هیچ بلایی سرخودش نمیاره. مردا رو تو نشناختی ...

نمیدونم چرا واقعا حتی میترسیدم از این بابت تاپیک بزنم بهم بگن خیانتکار و اینا چون هیچ وقت خودمو نمیبخشیدم الانم با شما با بغض تایپ میکنم 

نمیدونم آخر و عاقبتم چی میشه 

تنها کسی بودین که تونستم بهتون بگم 

خواستگارم از هر لحاظ خوبه  شغلش استخدامیه  شغل دوم هم داره  خونه و ماشین هم داره&n ...

پس دخترخوب چرا میخوای لگد به بختت بزنی.  نقدتو نده به نسیه. منم اون زمان که این حیوون اومد تو زندگیم یه خواستگار خوب داشتم ولی زن این شدم و همه زندگیم‌ به فنا رفت. همیشه تو زندگی اول خودتو دوس داشته باش .راحتی خودتو بخواه.  فکر میکنی فردا با این ازدواج‌کنی مدال افتخار بهت میده نه ... خواستگارت شرایطش خوبه میکنی تو رفاه 

نمیدونم چرا واقعا حتی میترسیدم از این بابت تاپیک بزنم بهم بگن خیانتکار و اینا چون هیچ وقت خودمو نمیب ...

هیچکس بهت نمیگه چون‌تو هنوز تعهدی به این شخص نداری .فقط به خودت تعهد داری الان . خودتو دوس داشته باش