2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 151 پست
عزیزم دنیا با همه خیلی بیرحمه همین خودم دارم تو درد میسوزم و نفس کشیدن برام سخته اطرافیام زخمای عم ...

فدات بشم عزیزدلم انشالله خدا به دل مهربونت هر چی خواستی بده، انشالله همیشه سلامت باشی مهربونم 🙏🏻🥺🥺🥺برات بهترینهارو میخوام 

مامانمو خیلی دوس دارم شب ها نمیتونم بدون مامانم بخوایم همش باید پیشش باشم، قربونت برم عزیزدلم  ...

امشب تورو خدا فرستاد ک من یکم آروم بشم خیلی دلتنگ مامانم شدم این روزا امشب ی مادر دختر رو هم دیدم داشتن باهم قدم میزدن یاد خودم و مامانم افتادم داغ دلم تازه شد پنهانی گریه میکردم ک شوهرم نفهمه چ خوب شد باهات هم صحبت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا انشاالله هیچ وقت هیچ بچه پدر مادرش رو از دست نده و دست ناپدری یا مادری نیوفته فقط باید واگزار ...

قربونت برم منم خیلی قدردانشم خیلی میترسم که مبادا اتفاقی براش بیفته و من اونوقت چه غلطی کنم شبها که پیشش میخوابم بلند میشیم نگاه میکنم ببینم چجوری نفس میکشه 😔🙏🏻واقعا خیلی سخته قربونت برم خدا آرامش بده به دل مهربونت خدا مامان عزیزت رو رحمت کنه الان از دور همیشه تو رو نگاه میکنه و حواسش بهت هست 

خداروشکر باز خواهرت خوشبخته نگران نباش منم بخاطر خواهرام اصلا نمیخواستم شوهر کنم ولی بابام ک خیلی حس ...

واقعا حرفات خیلی آرومم کرد، انشالله خدا خواهرای تورو هم خوشبخت کنه عزیزدلم، اون بالاسری حواسش به همه هست، انشالله همیشه خوشبخت باشی مهربونم خدا قلب مهربونتون دیده یکی عین خودت واست فرستاده 

ن عزیزم فوت کردن

منم ۱۰ سال نامادری بودم ، و خیلی خوب شرایط رو درک میکنم 

من وقتایی از بچه همسرم بدم میومد که میرفت پیش مادرش و میومد ....... یعنی اگه مادرش فوت شده بود ، خییییلی ارتباط ما بهتر بود . 

من خیلی سعی میکردم بهش ظلم نکنم ، اما بالاخره اون مهر مادری رو هم بهش نداشتم . 

نامادری بودن یکی از سخت ترین کارای دنیاست . 

دقیقا عمه های منم و عموهایم با مادربزرگم رفته بودن جشن عقد نامادریم و یه چیز بدتر بگم؟؟؟ اومدن خونه ...

لعنت برآدم سگ صفت البته سگ صفت داره ایناندارن نمک نشناسعا

فک کن مادرم توکاخ زندگی میکردعمه هام بابچه هاش همیشه خونمون بودن کودکیم یه روزتنهانبودیم 6تاعمه هرکددم 5تابچع خوتمون کاروانسرابودمامانم دلش میسوخت تامیتونست پذیرایی میکردبعدکیفاشون پرمیکردبعدرفتن خاستگاری پدرم فک کن لباس نداشتن کفش وکیف مامانم یواشکی کش رفتن رفتن باهاش جشن عقد😂البتع همون 3تاعمم که خاستگاری  بودن بدترین شکل دارن اذیت میشن یدونه ازعمه هام 1شبه دوتابچش اونگ بزرگ دیونع ومجنون شدن وهستن اون عمم بچش تصادف 10ساله پوشک میبنده همشون دارن عذاب میکشن خداخدای خیلی خوبیه صب داشته باشیدوببینیدعدالت خدارو

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
دقیقا عمه های منم و عموهایم با مادربزرگم رفته بودن جشن عقد نامادریم و یه چیز بدتر بگم؟؟؟ اومدن خونه ...

چقدرسرنوشت مادرت عین مادرمنه 😔مامانم وقتی دخترعمم مردازبس عمم بی پول بودعوض 1متر1توپ کفنی دادبعدازوقتی فهمیدکفشسوکش رفتن عقداونم یه شهردیگه مامانم پیغوم داداون کفنی روراضی تیستم دخترت تاقیامت لخت وایسته من حلالتون نمیکنم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خدا کنه چون میگه مامانم خوبه.. بهش میگه مامان😔😔

عزیزم خوشحال باش که مامان صداش میکنه منطقی به قضیه نگاه کنید اگه بچه با نامادریش خوب باشه اونم این بچه بیشتر به دلش میشینه و بیشتر هواشو داره اگه بچه رو دوس دارین بزارین رابطه خوبی با نامادریش داشته باشه

درکتون میکنم منم باراول این کلمه رو شنیدم از دهن بچم یچی انگار به قلبم چنگ زد ولی بعدا بامنطق خودمو اروم کردم الان برام عادی شده البته که هیچ زنی برای یه بچه جای مادرشو نمیگیره بچم عاشق منه و میدونم اولویت زندگیشم خواهرزاده ی شماهم همینطور صدازدن دلیل بر این نیس که اندازه مادراصلیش بخادش نه اصلا 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
منم ۱۰ سال نامادری بودم ، و خیلی خوب شرایط رو درک میکنم  من وقتایی از بچه همسرم بدم میومد ک ...

آره هر جورم حساب کنی بچه آدم فرق داره... ولی اگ بچه قدرشناس باشه آدم زحماتش کاشته به وقتش درو میکنه نه اینکه انداخته ته چاه... 

عزیزم خوشحال باش که مامان صداش میکنه منطقی به قضیه نگاه کنید اگه بچه با نامادریش خوب باشه اونم این ب ...

تا الان ک رضایت داره حالا نمیدونم زبونی یا دلی... کاش هیچکی اینجور زندگیش رقم نخوره.. حداقل باز پسر بهتر میتونه خودشو با بیرون رفتن و تو سن خاص مستقل شدن خودشو نجات بده

تا الان ک رضایت داره حالا نمیدونم زبونی یا دلی... کاش هیچکی اینجور زندگیش رقم نخوره.. حداقل باز پسر ...

انشاالله همیشه حالش خوب باشه و لبش خندون،اره کاش میشد که هیچ بچه ی طلاقی وجود نداشت ولی چه میشه کرد نمیشه با سزنوشت و ادما جنگید 

بله درسته حق با شماست ولی خب ایناهم بچن بهشون یاد میدن که مامان صداش کنید بچم کوچیکتر که بود میخاس راجب نامادریش حرف بزنه مامان میگفت ولی الان خیلی کم پیش من اسمشو میگه یا میگه اون،بااینکه من هیچ مخالفتی نکردم و همیشه راهنماییش میکنم که بانامادریش خوب باشه بچه ها بزرگ بشن شرایط عوض میشه عزیزم برامن خیلی چیزا عوض شد طوریکه میگم فقط پسرم عاشق منه و من عاشقشم تمام بقیه عشقا سوتفاهمه،فقط اونه که توهرشرایطی باشم دوسم داره چه فقیر چه پولدار چه زشت چه زیبا چه باحوصله چه بی حوصله چه ناراحت چه غمگین توهمه حال میخادم و دلش با منه،مگه عشق چیزی جز اینه؟الان یروز به خودت نرسی بی حوصله باشی شوهرت ازت ایرادمیگیره ولی پسرم نه یروز باب میلشون نباشی میرن تو قیافه ولی بچم نه توهمه شرایط همونه برام همون قلب عاشق من اینوعشق میدونم فقط

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم