2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 151 پست
میاد خونه ی ما، هر چیزی که داره میندازه تیپ میزنه و با دخترش، خلاصه خیلی فخر میفروشه به ما و از پشت ...

وای دختر چقدر زندگیمون مثل همه بازم میگم با این تفاوت ک مادر من نیست ولی مادر تو در قید حیاته خدا حفظش کنه براتون قدر وجود مادرتون رو بدونید باز ی آغوشی رو دارید ک پر از عشق و محبت باشه ما همونم نداریم زن بابام رو می‌سپارم به دست امام حسین الهی ک خدا ازش نگذره تواین روزای مقدس این زن باباهارو فقط واگذار میکنم به امام حسین

عزیزم نامادری من به این بدجنسی نبودولی خب همین که زندگی مادرمووماهارودزدیدتنبیه شدباللخره.البته خیلی دیر۳۵سال بودتوزندکی مادرم چندسال پیش سرطان روده بعد دیالیزی شدتوبیمارستان توبدترین شکل مرد دختراشم بدبخت شدن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه خدا پدرتو لعنت کنه ..ببخشید اسی جان ولی این اتیشو پدرت اول آورد تو زندگیتون...مرتیکه اگه ...

مرسی قربونت برم 😔درسته نامردی کرد در حق ما، ولی من نمیدونم چرا عاشق بابامم خیلی بدی دیدم ولی بازم دوسش دارم 

انشالله خدا سر عقل بیارتش 

وای دختر چقدر زندگیمون مثل همه بازم میگم با این تفاوت ک مادر من نیست ولی مادر تو در قید حیاته خدا حف ...

انشالله خدا خودش جواب اینجور ادمارو بده، جای مادرت قطعا تو بهشته واقعا مامانا فرشته ن، انشالله خدا روحش رو شاد کنه و به قبرش نور بباره عزیزم 😔خدا خواهر و برادر اگه داری برات حفظ کنه ایشالا

مرسی قربونت برم مامانمم همش دست به قرآن هست چله میگیره نماز میخونه میگه ای کاش یه دری وا میشد مشکلات ...

خدا کمک میکنه از صمیم قلب ازش بخواه خیلی مهربونه دیر و زود داره ولی آخرش اجابتت میکنه

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
آره نامادری منم همین بود وقتی میرفتم مدرسه درسته با حسرت میرفتم با کتونی کهنه و لباس‌های کهنه م، ولی ...

الهی بمیرم برای خواهرام خواهر وسطیم زانو درد گرفته😭هرچی میگم بیا ی مدت خونمون بمون میگه تازه کلاس خیاطی برداشتم میخوام تا میتونم تلاشم رو بکنم پیشرفت کنم ب موقش هم خونت میام هم به خودم میرسم باز خداروشکر بابام پشتمونه البته اگه حیله گری های زن بابای ب ظاهر انسان شیطان صفتم بزاره

اهان خیلی ناراحت شدم اخه یه انسان چقد میتونه پست باشه  شیطان یه چیزی میدونست که به ما انسانها ...

فک کن با سن بیست و یک سالگی بیای یه خونواده رو از هم بپاشی! ما میرفتیم مسافرت یعنی پدرمون مارو به زور میفرستاد یه بار اتفاقی عکس دو نفره ی همین زن رو تو خونمون دیدیم و فهمیدیم که خونمون میاد و میره و میدونسته زن و بچه داره ولی با این حال بازم خونه خراب کرد خدا ازش نگذره

عزیزم نامادری من به این بدجنسی نبودولی خب همین که زندگی مادرمووماهارودزدیدتنبیه شدباللخره.البته خیلی ...

بیچاره بچه های همچین ادمایی 

تاوان ندونم کاریه والدینشونو باید بدن

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
خواهرمم شکر خدا زندگیش خیلی خوبه ولی نامادریم به زندگیش چشم داره و یه مدت یه کاری کرد پدرم اسمشو حتی ...

اززنایی کع میان عین دزدزندگی بقیه رومیدزدن چه انتظاری میشه داشت 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
مرسی قربونت برم 😔درسته نامردی کرد در حق ما، ولی من نمیدونم چرا عاشق بابامم خیلی بدی دیدم ولی بازم د ...

طبیعیه که پدرتو دوست داشته باشی بخاطر اون حس خونی که بینتون هست...انشاءالله خدا هدایتش کنه و به حرف اون عفریته گوش نده و بیشتر به شما توجه کنه 

الهی بمیرم برای خواهرام خواهر وسطیم زانو درد گرفته😭هرچی میگم بیا ی مدت خونمون بمون میگه تازه کلاس خ ...

من الان شرایط خواهر وسطیت رو درک میکنم😔واقعا هم باید تلاش کنیم من خودم همه جور کار بشه میرم و انجام میدم خیلی دوس دارم خودمو بالا بکشم و بتونم نامادری بدجنسم رو بنشونم سرجاش که ما بدون هیچ کمکت تونستیم این بشیم یعنی آرزومه این کارو بکنم بخدا 

خدا کمک میکنه از صمیم قلب ازش بخواه خیلی مهربونه دیر و زود داره ولی آخرش اجابتت میکنه

ایشالا عزیزدلم مرسی از محبتت 🥺❤️❤️❤️خدا حواسش به دلهای  مهربونی مثل توباشه

بیچاره بچه های همچین ادمایی  تاوان ندونم کاریه والدینشونو باید بدن

بچه هاشم عین خودش حقشون بود

انشالله خدا خودش جواب اینجور ادمارو بده، جای مادرت قطعا تو بهشته واقعا مامانا فرشته ن، انشالله خدا ر ...

ممنون عزیزم مامانم واقعا فرشته بود ی خانم مهربون و پاک ک حتی ی نفر هم پیدا نمیکنی ک ازش ناراحت شده باشه دقیقا امشب دلم گرفته بود بعد ی مدتی در همین مورد تاپیک زدم بخونی میفهمی مامانم اینقدر خوب بود ک مهمون امام حسین شد