2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 151 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به این زنشم خیانت میکنه ولی این اصلا براش مهم نیست و عمرا طلاق بگیره بره یه ذره هم براش اهمیتی ...

کاش مادرشمام به این اسونی خونه زندگیشو تسلیم این عفریته نمیکرد 

بابات زن میخواسته باید خونه م براش میگرفت دیگ

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
الهی بگردم خدا بزرگه ولی چرا خونتون راهش میدین؟ خواهرت زندگیش خوبه؟

خواهرمم شکر خدا زندگیش خیلی خوبه ولی نامادریم به زندگیش چشم داره و یه مدت یه کاری کرد پدرم اسمشو حتی به زبون نیاره و از دامادمونم بدش بیاد خیلی زن خونه خراب کنی هست واقعا از اعجوبه هاس باید هیتلر میشد

وقتی یادم میفته میگم این درسته کتک نمیزد ولی از نظر اعصاب خیلی رو رفتارمون اثر گذاشته، هممون عصبی با ...

انگار داری از زبون من داستان زندگی من رو تعریف میکنی دقیقا منم مثل خودت بودم با این تفاوت ک مادر من فوت کرد من سر غذاهاش ۱۳کیلو کم کردم ب ظاهر خوبه ولی از لحاظ روان چنان شکنجه میده ک آدم میگه کاش منو میزد ولی اینقدر رو اعصابم نمیرفت

آخر نامادری تو  چیشد عزیزم؟ مال من که روز به روز پولدارتر میشه، هیچ کاری نذاشت پدرمون برامون ان ...

مادرت چراول کرد رفت؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ببخشید مگه مادرت کجا بود که میگی بهش زنگ زدن........؟ 

مادرم پیش ما بود توخونه نشسته بودیم مادربزرگم زنگ زد گفت شوهرت زن گرفته میتونی تحمل کنی! بزار برو ول کن بچه هات رو 

مادرم فکر کرد اگه بره شاید بابام از خر شیطون بیاد پایین بخاطر ماهم که شده بره طلاقش بده، ولی اون زن عفریته تر از این حرفا بود و دونسته اومد زندگی سه تا بچه هارو بهم زد

الهی تو خواهر و برادرت مادرت خوشبخت بشین الهی خدای مهربون کمکتون کنه دس به خاک میزنین طلا بشه درست رو خوب بخون دستت تو جیبت باشه الهی موفق باشین من برات آیت الکرسی میخونم 

توام زیاد آیت الکرسی بخون کلید قرآن هست هم آرومت میکنه برات اسباب ارامش فراهم میکنه

هر موقع دلت از دنیا گرفت دو رکعت نماز حاجت بخون حاجتت تو قنوت بگو از صمیم قلب که از خدا بخوای برات فراهم میکنه انشالله

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
خودش میاد مثلا نشستیم سر سفره یهو میبینی زنگمون رو زدن و عین چی وارد میشن، بعد میگه بابات گفت بیام ب ...

خب بیرونش کنین یه جوری باشین که دخترشم جرأت نکنه

ولا شماها خیلی آرومین 

نگفتی خواهرت زندگیش خوبه؟

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

اول از همه خدا پدرتو لعنت کنه ..ببخشید اسی جان ولی این اتیشو پدرت اول آورد تو زندگیتون...مرتیکه اگه هوس باز نبود و سرش به کارو زندگیش گرم بود و واقعا اگه پدر بود براتون هیچ وقت با داشتن زن وبچه نمی‌رفت سراغ یع زن دیگه و حاضر نمیشد بخاطر هوس خودش بچه هاش بی مادر بشن😭😭...دوم اینکه خدا از رو زمین بر داره نامادریتو انشاءالله به حق این روزها به حق مظلومیت حضرت رقیه نابود بشه که اینقدر به شماها ظلم کرده

انگار داری از زبون من داستان زندگی من رو تعریف میکنی دقیقا منم مثل خودت بودم با این تفاوت ک مادر من ...

آره نامادری منم همین بود وقتی میرفتم مدرسه درسته با حسرت میرفتم با کتونی کهنه و لباس‌های کهنه م، ولی همش میگفتم باز خوبه میام مدرسه یکم روحیه م عوض میشه ولی خواهر برگم صبح تا شب تو خونه بود تو یه اتاق، میومد غذا می‌خورد ظرفها و میشست و نوبتی خونه تمیز میکردیم 

الهی تو خواهر و برادرت مادرت خوشبخت بشین الهی خدای مهربون کمکتون کنه دس به خاک میزنین طلا بشه درست ر ...

مرسی قربونت برم مامانمم همش دست به قرآن هست چله میگیره نماز میخونه میگه ای کاش یه دری وا میشد مشکلاتمون حل میشد میتونستیم حداقل خونه دار بشیم، واقعا شرایط خیلی سخت شده و الان من و برادرم هر دو جوون هستیم بدون هیچ پشتوانه یی و انگار من تو این سن یه زندگی رو از صفر شروع کردم چون مادرم واقعا هیچی نداشت و هیچی ولی با این حال میگذرونیم کم و زیاد میگم به همینم راضیم از دست اون نامادری راحت شدم دیگه صدای غر زدناش تو زندگیمون نیست