2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 151 پست
الهی بمیرم برات عزیزم من باردارم دعا میکنم که به حق این شب عزیزم به زمین گرم بخوره زن بابات

قربونت برم عزیزم با غصه دیگه کاری نمیشه کرد، من فقط به این ایمان آوردم آدم هر چقدر ظالمتر همونقدر سالم‌تر 😔از مادر من بهتر و زن پاک تر کسی رو ندیدم تو دنیا، انقد آوارگی کشید و بدبختی ولی خدا سرش هیچی نیاورده اون روز به روز پیشرفتش رو داره میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من  نمیدونم چرا از کلمه نامادری میترسم البته بعد از مادرشوهر

مادرشوهرترس نداره خودم داشتم مهربون بودولی نامادری غریبه اونم داشتم شیطان بوداخرش بسزای کارش رسید

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
مادرشوهرترس نداره خودم داشتم مهربون بودولی نامادری غریبه اونم داشتم شیطان بوداخرش بسزای کارش رسید

آخر نامادری تو  چیشد عزیزم؟ مال من که روز به روز پولدارتر میشه، هیچ کاری نذاشت پدرمون برامون انجام بده همش حسرت به دل موندم، ولی الان برای دختر خودش هیچی کم نمیزاره هیچی سفرهای خارج میرن و خریدهای آنچنانی ولی ما... 

آخر نامادری تو  چیشد عزیزم؟ مال من که روز به روز پولدارتر میشه، هیچ کاری نذاشت پدرمون برامون ان ...

تقصیر اون نیس، مقصر اصلی پدرته که انقد ضعیف النفس و بی عرضه اس 

من تااخرنخوندم فقط یک کلام سرسوزنی زجرکشیدی بخار بولهوسی پدرررت بوده عقلش توشلوارشه کلا

الان به این زنشم خیانت میکنه ولی این اصلا براش مهم نیست و عمرا طلاق بگیره بره یه ذره هم براش اهمیتی نداره چون پدرم خرج خونواده ش رو هم میکشه

بابات مگ عقل نداره همه رو خرج زنش نکنه پس بچه ها چی

مرده شورشو ببرن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الهی بگردم خدا بزرگه ولی چرا خونتون راهش میدین؟ خواهرت زندگیش خوبه؟

خودش میاد مثلا نشستیم سر سفره یهو میبینی زنگمون رو زدن و عین چی وارد میشن، بعد میگه بابات گفت بیام به بچه ها ی سر بزنم! دخترش وقتی میاد خونمون همه جای خونه رو میگرده چی داریم چی نداریم سرک میکشه، کلاس پنجمه