2777
2789
عنوان

پسرم بچه هارو میزنه چی کار کنم

128 بازدید | 10 پست

دو سالو ده ماهشه میبرم پارک یا خانه بازی تا یکی چیزی ازش بگیره یا بد رفتاری کنه یا حرصشو دربیاره فوری میزنه مثلا داشت از پله سرسره بالا میرفت یه بچهه خیلی بزرگتر بود داد زد برو دیگه پسرم برگشت یدونه زد تو شکمش

امروز یه بچهه ده سالش بود اومد توپی ک دستش بود با زور گرفت اولش نداد فرار کرد با توپش بچهه ازش گرفت تا رفتم ب پسره بگم چرا توپو گرفتی ازش دیدم خودش شروع کرد زدن دستش خیلی سبکه اصلا درد نداره ولی بدم میاد از این کارش مسئول خانه بازی گفت خب کوچیکه دفاع میکنه اینطوری بزرگتر نباید اذیت کنه ولی بچه ی کوچیکترم لگورو از دستش گرفت زدش جیغ زد لگومو بده 

چی کار کنم بدم میاد بزنه زیر گریه دفاع بلد نباشه ولی دوست دارم با زبون بگیره ن با زدن

مدام بهش بگو نی نی رو ناز کن ولی خدایی چه بامزس بچت خدا حفظش کنه

فدات شم از طرفی خندم میگیره ریزه میزس امرپز یجور فرار کرد با توپ دستش مردم از دستش گرفتش از دستش افتاد ب جونش از طرفی میگم نگن وحشیه دور از جونش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم از طرفی خندم میگیره ریزه میزس امرپز یجور فرار کرد با توپ دستش مردم از دستش گرفتش از دستش افت ...

اخه منم تعریف کردی خوشم اومد بامزه رو

ماچ بهش

نه بابا بچست دیگه

چشم بهم بزنی این روزام میگذره

لطفا لایک نکنید مرسی🙏

دقیقا مثل پسر من استرس میگیرم تو جمعی برم که بچه ها هستن دیروز خواهرزادمو که هفت بزرگتر از خودش هست یه بار شدید گاز گرفت یه بارم صورتش چنگ انداخت جاش موند.

پسرم ۱۹ ماهش هست همش میگم بزرگتر بشه عاقلتر میشه و از این کارا نمیکنه

خدایا شکرت

پسرت به من کشیده ها اسی 

مامانم خدابیامرز ساعت ها برام صحبت میکرد اگر میزنی نی نی بیوفته دستش اوخ بشه 

اگر بزنی نی نی سرش بوف بشه 

زبونم در حدی نبود بگم بابا نی نیا اذیت میکنن کتک رو باید بخورن   

کنترلم میکردن دوساعت قبل حضور تو جمع سخنرانی داشتیم پدرمو در اوردن

باعث شد یکم منزوی بشم و خودمو خطاکار بدونم  ولی دست زدن و دفاعم که کم نشد

پسر عموم و برادرم میگن جووووون یار جنگی من شلوار پلنگی من 

پسرت به من کشیده ها اسی  مامانم خدابیامرز ساعت ها برام صحبت میکرد اگر میزنی نی نی بیوفته دستش ...

ای جانم خدا رحمتشون کنه،  حالا همه به من میگن خیلی بکن نکن میکنی حتی مسئول خانه بازی امروز بهم گفت دفاع میکنه بزرگتر نباید اذیتش کنه تا من خواستم برن سمتش خانمه رفت پسررو دعوا کرد گفت از کوچیکتر زورگیری نکن ماله همس

ای جانم خدا رحمتشون کنه،  حالا همه به من میگن خیلی بکن نکن میکنی حتی مسئول خانه بازی امروز بهم ...

قربونت بشم 

آره از دور تر حواست بهش باشه ترکش نکن فقط ممکنه اونا محکم تر بزنن خدایی نکرده 

قربونت بشم  آره از دور تر حواست بهش باشه ترکش نکن فقط ممکنه اونا محکم تر بزنن خدایی نکرده  ...

اره دقیقا با بچه ی همسایمون دعواش میشه این زور نداره ی اروم میزنه اون یدونه محکم میزنه بچم غش میکنه از گریه

اره دقیقا با بچه ی همسایمون دعواش میشه این زور نداره ی اروم میزنه اون یدونه محکم میزنه بچم غش میکنه ...

الهی بگردم عزیزم 

تا ده سال بعدشم بچه هرچیش بشه میان سراغ ما میگن بچه ت زد اینجوری شد