2777
2789

چیکار میکردید ک تنبلیتون نکنه. من همش دارم تنبلی میکنم برای درس خوندن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خانوم نیسم ولی هدفای کوچیک بزار مثلن 3 صفحه از ی کتابی برای یه روز

هر چی میزارم بازم تنبلی میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف گذاری هدف گذاری هدف گذاری 

ملزم به اجرای برنامت کنی خودتو 

انجام دادی تشویق  خودت 

انجام ندادی  محرومیت 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
به هدفت فکر کن،چیزایی که ذهنت رو درگیر می‌کنن رو یه گوشه بنویس بعدم کنارشون بذار و به درست برس

هر چی از این کارا میکنم انگار دیگه مغزم گول نمیخوره

من تا دبیرستان به زور تجدید اومدم بالا دبیرستان بهتر بود دانشگاهم همون تنبل بودم ولی تا ارشد ممناز و استعداد درخشان بودم اکثرا شب امتحانی بودم ولی وقتی میخوندم عمیقا میخوندم و تصور میکردم دارم برای دیگران تدریس میکنم البته تو کلاس هم شنونده خوبی بودم

خب شاید ذهنت درگیر چیز دیگس میخاد زودتر تموم کنی بری اون کارو بکنی اون کارو ببین چیه و کمش کن

ذهنم و بدنتم خسته اس چند ساله

خوبم نمیشه

باید درسه رو هم بخونم

ذهنم و بدنتم خسته اس چند ساله خوبم نمیشه باید درسه رو هم بخونم

اول برو دکتر ببین ویتامینی چیزی کم نداشته باشی

بعدش اگه برات مقدوره برو کانون یا... واست برنامه بدن و پشتیبان داشته باشی هدفمند بخونی با برنامه

اول برو دکتر ببین ویتامینی چیزی کم نداشته باشی بعدش اگه برات مقدوره برو کانون یا... واست برنامه بدن ...

عزیز همسن خودتونم . چند واحدم مونده. هیچی هم نمیفهمم. انگاری مغزم سیمان ریختن. خیلی فرار میکنم از خوندن

2790
2778
2791
2779
2792