2777
2789

یک سال و خرده ای بود باهم بودیم

پنج ماهه تموم کردیم

خانواده ها هم می دونستن و قرار بود ازدواج کنیم

قبلش خودم یکم با عصبی شدنا و فقط حرف خودش باشه مشکل داشتم ولی چون زیاد دوسش داشتم کوتاه میومدم

دیگ مشاوره پیش از ازدواجم رفتیم فهمیدم مشکل جدیه

و تا اخرعمرم باید بله قربان گو بشم و حرف هیچکس هم جزخودش واسم مهم نیست

الان دیگه کسی نیست بهم دستور بده و اشکمو دربیاره

ولی چرا بازم بخاطرش گریه میکنم و دلتنگشم؟

بدیاش یادم رفته و همش ب خوبیاش فکرمیکنم به وقتایی که مهربون بود باهام ب وقتایی ک کادو میداد یا قربون صدقم میرفت ب جاهایی که می رفتیم باهم به بغلش به هرچی که ارامش داشت فکرمیکنم..تواین پنج ماه نیومدسراغم باخودم میگم اگه برم سراغش یه عمرسختی بایدبکشم ولی عشق و علاقه رو چکارکنم؟ نسبت ب اوایل حالم بهتره ولی گاهی خیلی گریه میکنم و عذاب میکشم

وقتی یک سال در ارتباط بودید توقع نداشته باشید تو یه بازه کوتاه حالتون اوکی بشه پس صبور باشید و تو خونه نشینید به فکرو خیال کردن

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
وقتی یک سال در ارتباط بودید توقع نداشته باشید تو یه بازه کوتاه حالتون اوکی بشه پس صبور باشید و تو خو ...

اتفاقا شاغلم و درس میخونم ولی جاش کنارم خیلی خالیه:)

اخه وقتی بود خیلی بهم توجه میکرد و تفریح داشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت قبل اذدواج‌پیش قدم نشو حتی اگه خودت مقصر باشی بحث یه عمر زندگیه ۵ماه واسه فراموش کردن خیلی ک ...

خب من بهش جواب رد دادم من تموم کردم ولی اونم راحت گذشت ازم

هرچند خب اون توقع داشت من درس نخونم من گفتم شرطم تحصیله 

الان این دلتنگی ک نمیزاره اروم باشم

خب من بهش جواب رد دادم من تموم کردم ولی اونم راحت گذشت ازم هرچند خب اون توقع داشت من درس نخونم من گ ...

فقط باید زمانش برسه به شرط اینکه انقدر خوبیهاش هی مرور نکنی یاد بگیر همینکه اومد تو ذهنت سریع فکرت منحرف کنی دیگه به کسی که تو زندگیت نیست نیاز نیست فکر کنی  انرژی منفی میاره باعث بشه افسرده بشی چشم به هم بزنی ببینی جونیت رفت واتفاق خوبی برات نیفتاد به فکر پیشرفت و خوشبختی خودت باش 

یه دهه شصتی درونگرا

من فقط متاسف میشم برای آدمای اینچنینی

که طرفشون رو تحت فشار قرار میدن با شرطهای مزخرفشون

خودشیفته های دیکتاتور

نامزدی منم بهم خورد.اونم تا یه انتقاد بهش میکردم جنگ به پا میکرد و میرفت ! من باید نازشو میکشیدم تا برگرده

🩵🪸

وقتی با یکی بیست و چهار ساعته در ارتباط باشی وابستگی هم نیست انگار از وجود خودته ولی باورم نمیشه پنج ...

سلام عزیزم شما مشکلت اینه عزت نفست پایینه و از درون خالی هسی اگه اوکی بشی روی خودت کار کنی حالت خوب میشه سعی کن خودتو خیلی دوس داشته باشی و وقتت رو با اطرافیانت دوستات پر کن و همیشه سعی کن واسه خودت سرگرمی داشته باشی و ب چیزی مشغول باشی اونوقت دیگه دلت نمیخاد ب رابطه اشتباه با دیگرانی که برات مضر بودند و برات مشکل درست می کردند و واقعا دوستت نداشتند برگردی