2777
2789
عنوان

بنظرتون پسری وجود داره که....

218 بازدید | 19 پست

نظرتون تو این اوضاع اقتصادی درباره پسری که زن شاغل میخواد چیه؟ اگه خانواده پولدارم نداشته باشه.

حق میدین یا بنظرتون بی عرضس؟ 

اصن جدیدا پسری که زن خانه دار بخواد دیدین؟

حق میدم ولی انتخابم نیست با اینکه خودم شاغلم و دوست دارمم شاغل باشم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

دیگه تو این شرایط همه کار میکنن زن و مرد نداره اوضاع بدیه😕

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارای خونه همیشه با زن بوده و کار بیرون خونه با مرد نمیدونم این از کجا اومد مد شد اخه کار خونه به اندازه ی کافی برای خانوم سخت هستش دیگه کار بیرون نمیخاد 

پرو شدن این مردا همش دنبال اینن خانومشونم کار کنه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
ینی همچین کیسی رو جواب نمیدی؟

نه واقعیتش چون رو مسئولیت پذیری سخت گیرم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

اون معیارش زن شاغله همونطور که یه دختر معیارش مرد شاغل و خونه و ماشین داره 

چه ربطی به عرضه داره

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ

اره نامزد من تو دوستبمون دوسال مغز منو خورد بعد عقد سرکار نرو 

هر چی لازم داری خودم میدم نمیخوام کار کنی خسته شی و از این حرفا 

الان دیگه حریفم نیس میرم سرکار😂😂😂 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

هم مردی دیدم که خانم شاغل بخوان هم مردی که خانم خانه دار بخواد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم