شوهرم خائنم با اینکه الان کسر از حقوقش که یک چهارم هست رو گرفتم برای مهریه الان میگه با این شرایط طلاقت میدم،مهریت ببخش و حضانت بچه رو میدم.دخترم یکسالش منم ۳۳سالم و کارمندم و خونه هم دارم.موندم چیکار کنم عصبی میشم بدون هییییچ باید بگذرم اقا بره کیف کنه.پس تکلیف این سرنوشت منو بچه چی میشه،من از همه چیم بگذرم؟از طرفیم فردا بخاد لج کنه برای بچه دغدغه روانی برام.تو رو خدا راهنماییم کنید .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.