2777
2789
روز ۳۰ پری ام..صبح تاحالا دل درد پریودی دارم،یعنی دارم پری میشم؟یعنی بارداری کنسله؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

ربطی نداره خوشگل خانوم بارداری هم درد پریود میشه داشت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من💎💎 وین حرف معما نه تو خوانی ونه من💎💎 هست از پس پرده گفتگوی من و تو💎💎 چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من💎💎
خدا عالمه صبر کن هر چی خیره
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جان منم روز 12انتقالم علایم شدید پریودی دارم کلن ناامیدم
توکل:ینی بزاری خدا خودش تصمیم بگیره:تو فقط دعا کن خدا قسمت میدم تصمیم خوبی برایم بگیر و دل منو شوهرم راشاد کن و با ی نی نی چراغ زندگی مارا روشن تر کن الهی امین
امان از این ناامیدی ک با اومدن پریود شروع میشه
من هروقت پری میشم داغووونم میشم نارااااحت
👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
بارداری و پری علائمشون دقیقا مث همه. امیدت ب خدا باشه ان شالله بارداری
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
سلاممم منم امروز ٢٩ پری ام...دوره هام ٢٦ روزه اس. ٢٧ پری بیبی گذاشتم منفی بود. هنوز هیییچ خبری از پری نیست، من همیشه لکه بینی دارم قبل از پری، این ماه اونم نیست...یکم دلدرد دارم و ترشح طوری ک همه اش فکر می کنم پری شدم راستی من این ماه عکس رنگی انداختم و کلومیفن مصرف کردم چقدر انتظار بده، یک ساله منتظرم
ان شالله همه منتظرا مامان شن و نینی سالم و صالحی نصیبشون شه.الهی آمـــــــــــــین
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
سلام دخترا خوبین؟! من دوماهه دارم برا باردارشدن اقدام میکنم این ماه از دوهفته ی زیر دلم تیر میکشه و بشدت دیشوییم میگیره بی سابقه الانم فردا باید پریود شدم ولی هیچ حال پریودی ندارم درصورتی که هر ماه از دو سه روز قبل درد میکشیدم ولی الان فقط زیر دلم تیر میکشه ولی دیروز رفتم ازمایش دادم بتام ۱۰ بود ایا امکان داره باردار باشم؟!