ارملیسس مدیر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 عنوان تیرگی گردن😕 | مشاهده متن کامل بحث + 22418 بازدید | 48 پست گردنم عین ذغاله دلم میخواد گردنم سفید باشه دیگه نخوام با موهام گردنم رو قایم کنم توروخدا یه راه حلی بدید 🥲 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 1402/05/02 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraaaaaaam عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 خیلی بده نمیدونم چکار کنم برن😕 میگن سفید آب خوبه دیدی خیلی ها چه گردن های سفیدی دارنمال من انگار همش چرکه چرک نیست ها سیاهه نمیدونم چی کار کنم اینام به ما راه چاره نمیدن
پرواا66 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 467 منم گردنم تیره میشه ولی وقتی مدالمو درمیارم دراون حدزیادنمیشه مدالمم طلاس رنگ نمیده ولی حس میکنم آلودگیه لای زنجیر باعث سیاهی میشه چون وقتی بادستمال کاغذی پاک میکنم کثیف میشه بااینکه هروزحمومم
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 دیدی خیلی ها چه گردن های سفیدی دارن مال من انگار همش چرکه چرک نیست ها سیاهه نمیدونم چ ... من دارم دنبال راه حل میگردم فعلا سفیداب واسم اولویته چون خیلیا نتیجه گرفتن شاید برا منم جواب دادفقط گردن کره ای ها ظریف و سفید🥺 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 منم گردنم تیره میشه ولی وقتی مدالمو درمیارم دراون حدزیادنمیشه مدالمم طلاس رنگ نمیده ولی حس میکنم آلو ... منظورت گردنبند؟ من گردنبند نمیزارم ای کاش اونجوری بود😕 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
پرواا66 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 467 منظورت گردنبند؟ من گردنبند نمیزارم ای کاش اونجوری بود😕 مدال زنجیره منظورم گردنبندتوعروسیا میندازم گردنبندزیاد تیره نمیکنه زنجیرم مدلش میوریه لابه لاش خیلی کثیف میشه هروزم بشورم بازهمونه
zahraaaaaaam عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 من دارم دنبال راه حل میگردم فعلا سفیداب واسم اولویته چون خیلیا نتیجه گرفتن شاید برا منم جواب ... باشه سفید اب بزنیم ببینیم چی میشهالبته اینم بگم مال من تو تابستون زیاد سیاه میشه زیاد میرم حیاط نور خورشید هم سیاه میکنزمستون کره ای میشم
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 مدال زنجیره منظورم گردنبندتوعروسیا میندازم گردنبندزیاد تیره نمیکنه زنجیرم مدلش میوریه لابه لاش خیلی ... آهان پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 باشه سفید اب بزنیم ببینیم چی میشه البته اینم بگم مال من تو تابستون زیاد سیاه میشه زیاد میرم حیاط &n ... من عصر میرم بخرم ببینم چی میشه اگه نتیجه داد خبرت میکنم پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
zahraaaaaaam عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 من عصر میرم بخرم ببینم چی میشه اگه نتیجه داد خبرت میکنم
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 گردنتوبادستمال کاغذی پاک کن ببین کثیفیاش میره یانه باشه بزار ببینم پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
پرواا66 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 467 باشه بزار ببینم اسکراب صورتو بدن بگیر استفاده کن اگه آلودگی داره پوستتوپاکسازی میکنه هزینشم زیاد اشتباه نکنم ۸۰تومن ایناس
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 اسکراب صورتو بدن بگیر استفاده کن اگه آلودگی داره پوستتوپاکسازی میکنه هزینشم زیاد اشتباه نکنم ... داریم میزنم گه گاهی پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ملکهmقزی عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3370 سلام عزیزم تو رو خدا جواب بده گردن دختر منم یه ساله اینجوریه فکر میکردم برا عرق کردن مشکل شما چی بود😔 برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍