من کم خونی دارم پوستم روشنه ولی فقط گردنم ی مدته ی خورده تیره تر شده، یعنی بخاطر کم خونیه؟
اره کم خونی باعث تیره گی قفسه سینه یا پشت یا گردن میشه
خال خال سیاهه
curiousسابقم. 3. 1. 98 عضو سایت شدم ودر تاریخ 18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم. دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم مرگ بر عوضی. اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسایی که یهو چاق میشن ،پلی کیستیکن ،مشکل هورمونی دارند و ....درگیرش میشن ربطی به تمیزی و لیف نداره که
وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
چند بار از کرم های سفید کننده استفاده کردم خوب شده بود گردنم ولی بعد یه مدت که دیگه نمیخریدم باز گرد ...
اخه دلایل خیلی زیادی میتونه داشته باشه ریشه یابیش مهمه
از بیماری های مختلف گرفته
تا روبالشتی کثیف و ...
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
ببین اگه ازکثیفی باشه جاهای دیگه هم سیاه هست این جور چیزا بیشتر برای هورمون هاست
باید یه چکاپ بشی
curiousسابقم. 3. 1. 98 عضو سایت شدم ودر تاریخ 18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم. دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم مرگ بر عوضی. اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
اگر مشکل هورمونی نداری و... موهات رو ببند بالا قبل حموم و چرب کن با هر روغنی که داری .بذار یک ساعت بمونه بعد لیف یا کیسه و سفیداب بکش.لایه برداری میشه.بعد حموم هم آبرسان بزن.