2777
2789

دخترم امسال پیش دبستانیه به چند دلیل دوس ندارم بفرستم ولی اطرافیان میگن عقب میمونه و فلان میشه 

شما پیش دبستان فرستادین ؟ تأثیرش چیه ؟

دلایلی که دوس ندارم بفرستم 

1. خودش علاقه نداره که منشأش مهدکودک بود زده شده

2. بذار یکسال دیگه آزاد و راحت باشه چرا یکسال زودتر بره

3. هزینشم زیاده ولی طوری نیس از پسش برنیام 

4. نزدیک نیست و17 دقیقه پیاده راهه 

بنظر من بفرستش

واقعا تاثیرشو دیدم رو پسرخالم که اصلا درکی از مدرسه نداشت.

پیش دبستانی کلا جوش بازی طوره و کنارش مفهوم مدرسه رو هم میفهمه و یه سری چیزا یاد میگیره

ولی کلاس اول جوش جدی تره و درس و امتحان هست

ممکنه بچه شوک یا زده بشه اگه اول بره ۱

من نفرستادم ،حروف الفبا رو هم گفتن فقط از ابتدایی باید یاد بدن ،هیچ فرقی با اونیکی رفت پیش دبستانی نداشت ،البته من کوچک تر بود مهد گذاشتم تا از وابستگیش کم بشه

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم امسال میره پیش دبستانی، می فرستم که بره و عادت کنه به صبح زود بیدار شدن و قانون مدرسه. 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

بذار بره عادت کنه به محیط

پیش دبستانی بیشتر کار دستیو نقاشی و بازی میکنن 

بذار بره زو بیدار شدن و سر کلاس نشستنو یاد بگیره برای خودتم راحت تره 

دوستم پیدا می‌کنه سال دیگه تنها نیست که حس بد بگیره

پیش۲؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

آره عزیزم ثبت نام کردم

به نظرم بهترین کاری بود که انجام دادم

چون تک فرزنده و یکم وابستگی داره

پیش دبستانی زیاد سخت گیر نیستن هم با بچه ها یکم قانونا آشنا میشه واسش اول دبستان سخت نیست

عزیزم منم خیلی ازم دوره ولی گفتم امسال نذارم بره سال دیگه که واجبه دبستان چیکار میشه کرد 

من نفرستادم چون دوست نداره

والا داداششم پیش دبستانی نرفت و درسش عالی بود

تنها اشتباهم این بود که باهاش مهارت دست ورزش کار نکرده بودم عضلات دستش ضعیف بود برای مداد گرفتن یه یک ماهی بد خط مینوشت

بزن توی نت مهارت دست ورزی باهاش کار کن اگر نمیره پیش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

من نفرستادم چون تو اوج کرونا بود ،خودم کتاب گرفتم وباهاش کار کردم ،از این نظر اصلا تو مدرسه  مشکلی نداشت ،ولی از نظر ارتباطی و اجتماعی بچه ای که پیش رفته با اونی که نرفته وهمش تو خونست وروابطش محدود هست کلی تفاوتشه،ما هیچ جا نمی رفتیم به خاطر کرونا ،ارتباطمون کم بود و حس میکنم دخترم از این نظر خیلی ضربه خورد 

من فرستادم و خیلی راضیَم

بچم از محیط امن خانواده جدا شد

و بین بچه ها و چالش هاشون قرار گرفت نتیجه ش این بود که ۱_یاد گرفت چطور از پس خودش بربیاد

۲_کمتر بخاطر هرچیزی گریه کنه

۳_دیگه هرجایی هم بره خودش برا خودش همبازی و دوست پیدا میکنه

۴_وارد اجتماعِ بزرگتر از خانواده شد

۵_برا کلاس اول چالشِ اینکه بمون و نرو ندارم باهاش

۶_۴_۵ ساعتی سرگرم میشه و این برای مادر هم خوبه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

پسرمن به کروناخورد نرفت

ولی همچین رفتن نرفتنش به ضررش نشد کلاس اولم ماشاا...قوی بود

فقط پیش دو برای این خوبه که بشینه نشستن وگوش کردن یادبگیره بارنگ هاوچپ وراست وبالا وپایین ودست ورزی رو

خمیربازی بده دستش بازی کنه

کتاب کارگاجینوبخرکارکنه

همیناخوبه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

هزینه هم شما حساب کنی هر ماه مهدکودک تازه با هزینه های مازاد بر ثبت نام، حقیقتا مدرسه ۹ ماه خیلی کمتر درمیاد.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...