2777
2789

ک شاغل بود خاهر ۹ سالش آورده بود خونشون ک بچش نگه داره غذا هم درست میکرد کمکش ،وسطاش ک میخوندم نتم تموم شد خیلی کنجکاوش بودم کسی لینکش داره خیر ببینین

عنوان تاپیکش چی بود؟

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لینک ندارم 

اما تهش شوهره اسی دختره طفلیو میبرده تو حموم و اندام جنسیشو نشون دختربچه میداده و چیزای جنسی یادش میداده ببخشید میگفت لاپایی و اینا 🙈

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
لینک ندارم  اما تهش شوهره اسی دختره طفلیو میبرده تو حموم و اندام جنسیشو نشون دختربچه میداده و ...

خاک بر سر بی‌غیرتش

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

جالبترش اینجاست ک اسی یه خواهر 17ساله هم داره ک میخواسته اونم مخ کنه و براش کادو تولد میخریذه میگفته الکی خواهرت گرفته در صورتیک اسی بی خبر بوده

اسی میگفت میخام جدا بشم ،اما ماماتم گریه و زاری ک اگ جدابشی ابرو خواهرتو میبری و با آیندش بازی میکنی 

میگفت شوهرمم گردن نگرفته و گفته شما میخواین توظئه کنین بر علیه من 

شوهره دست پیشو گرفته و گفته ابروتونو میبرم ک بهم تهمت زدین 😑😑😑