2777
2789
عنوان

روضه

98 بازدید | 11 پست

روضه می‌خوام بگیرم . ازاین موارد دغدغه دارم . خونمو جدید خریدم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میترسم بگن میخواست خونشو نشون بده ‌‌ ‌‌. می‌خوام ساده پذیرایی کنم. میترسم از چشم بد چون همیشه بعد از مهمونی ها من و شوهرم تا چندروز دعوایی هستیم . . جاریمم یک جورایی میگه یعنی چی این مراسمات که هیچکس از هیچکس راضی نیست میان میشینن و اینکه میگه منو جایی که مادرشوعزت هست نگو . اگه نگم باز دلخوری پیش میاد . . چکار کنم ‌‌. خیلی ها میگن بجای روضه خرجو بده چندتا بچه صغیر    

عزیزم نذری ب جای خود شما روضه رو تو خونتون بخون یه شیر و کیک ساده یا چای و کیک بده.بذار تازه رفتی توی خونت،خودت و اهل خونت مورد لطف اقام امام حسین واهل بیتش قرار بگیرین انشاالله

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بحرف مردم توجه نکن به دلته روضه بگیری بگیر.نیت شما مهمه مادرشوهرت دعوت کن.جاریت رو هم دعوت کن اگر ج ...

میگیرم بالاخره حتی شده یکروز . مادرشوهر م حتی ازش دلخورم بازم دعوت میکنم ‌و برای جلسات قرآن یا روضه هاش سال های قبل به شوهرم می‌گفت به من بگه .یکی دوبار هم داشت و نگفت بااینکه من از بین دوتا جاریم بیشترین کمک بودم براش . ولی بخاطر امام حسین خودم دعوتش میکنم به شوهرم نمی‌گم بهس بگه . بخاطر روابط سرد فامیل دو دلم .. 

عزیزم نذری ب جای خود شما روضه رو تو خونتون بخون یه شیر و کیک ساده یا چای و کیک بده.بذار تازه رفتی تو ...

چه حس قشنگی داره جمله ت . حتما میگیرم ان شالله امام حسین کمکم کنه . 

عزیزم نذری ب جای خود شما روضه رو تو خونتون بخون یه شیر و کیک ساده یا چای و کیک بده.بذار تازه رفتی تو ...

یک راهنمایی م بکنید . مادرشوهرم هر محبتی وهر کاری می‌کنه منت میزارع بارها میگه . درست نیست ولی یکم استرس دارم یک چیزی بیاره و باز منتش شروع بشه . چه جوری فک کنم که خوب باشه

[QUOTE=302254720]چه حس قشنگی داره جمله ت . حتما میگیرم ان شالله امام حسین کمکم کنه . [/QUOTEآمین.عزیزم دلتو صاف کن کینه ب دل نگیر وقتی در خونتو ب نیت روضه باز میکنی اون لحظه دیگه خونه،خونه ی تو نیست صاحبخونه بی بی خانم حضرت زهراست.یادت باشه تو فقط اون لحظه کنیز بی بی فاطمه زهرا هستی.انشاالله باب الحوایج دشت کربلا حاجت همه رو بده نگاهی هم ب دل شما بندازه.پیشاپیش نذرت قبول،التماس دعا

یک راهنمایی م بکنید . مادرشوهرم هر محبتی وهر کاری می‌کنه منت میزارع بارها میگه . درست نیست ولی یکم ا ...

شاید نمیخواد منت بذاره میخواد یاداوری کنه ک براش عزیزی.

متاسفانه ذهن ما جوون ترها برداست اشتباه داره

و کمی عجول و بی منطق هستیم.هر دفعه فکر میکنی داره منت میذاره شما فقط تشکر کن و صبور باش

شاید نمیخواد منت بذاره میخواد یاداوری کنه ک براش عزیزی. متاسفانه ذهن ما جوون ترها برداست اشتباه دار ...

حتما . مرسی می‌خوام بهترین فکر می‌کنم . صبوری پیشه کنم . حتما روضه میگیرم 

چندین ساله روضه میگیرم و مهمان دعوت نمیکنم 

خانم روضه خون میاد 

نذری هارو ردیف میکنم رو میز 

حلوا میپزم

چای دم میدم 

با خرما و کیک پذیرایی میکنم 

یه پاکت پول میزارم رو میز روضه خون 

اون میخونه من گریه میکنم 

سینه میزنم 

تموم که شد نذری هارو بین همسایه ها و فامیل پخش میکنم 

نیت خونده شدن روضه ی حسین (ع) تو خونست بقیه ش حواشیه مهم نیس