2777
2789
عنوان

روضه

98 بازدید | 11 پست

روضه می‌خوام بگیرم . ازاین موارد دغدغه دارم . خونمو جدید خریدم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میترسم بگن میخواست خونشو نشون بده ‌‌ ‌‌. می‌خوام ساده پذیرایی کنم. میترسم از چشم بد چون همیشه بعد از مهمونی ها من و شوهرم تا چندروز دعوایی هستیم . . جاریمم یک جورایی میگه یعنی چی این مراسمات که هیچکس از هیچکس راضی نیست میان میشینن و اینکه میگه منو جایی که مادرشوعزت هست نگو . اگه نگم باز دلخوری پیش میاد . . چکار کنم ‌‌. خیلی ها میگن بجای روضه خرجو بده چندتا بچه صغیر    

عزیزم نذری ب جای خود شما روضه رو تو خونتون بخون یه شیر و کیک ساده یا چای و کیک بده.بذار تازه رفتی توی خونت،خودت و اهل خونت مورد لطف اقام امام حسین واهل بیتش قرار بگیرین انشاالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحرف مردم توجه نکن به دلته روضه بگیری بگیر.نیت شما مهمه مادرشوهرت دعوت کن.جاریت رو هم دعوت کن اگر ج ...

میگیرم بالاخره حتی شده یکروز . مادرشوهر م حتی ازش دلخورم بازم دعوت میکنم ‌و برای جلسات قرآن یا روضه هاش سال های قبل به شوهرم می‌گفت به من بگه .یکی دوبار هم داشت و نگفت بااینکه من از بین دوتا جاریم بیشترین کمک بودم براش . ولی بخاطر امام حسین خودم دعوتش میکنم به شوهرم نمی‌گم بهس بگه . بخاطر روابط سرد فامیل دو دلم .. 

عزیزم نذری ب جای خود شما روضه رو تو خونتون بخون یه شیر و کیک ساده یا چای و کیک بده.بذار تازه رفتی تو ...

چه حس قشنگی داره جمله ت . حتما میگیرم ان شالله امام حسین کمکم کنه . 

عزیزم نذری ب جای خود شما روضه رو تو خونتون بخون یه شیر و کیک ساده یا چای و کیک بده.بذار تازه رفتی تو ...

یک راهنمایی م بکنید . مادرشوهرم هر محبتی وهر کاری می‌کنه منت میزارع بارها میگه . درست نیست ولی یکم استرس دارم یک چیزی بیاره و باز منتش شروع بشه . چه جوری فک کنم که خوب باشه

[QUOTE=302254720]چه حس قشنگی داره جمله ت . حتما میگیرم ان شالله امام حسین کمکم کنه . [/QUOTEآمین.عزیزم دلتو صاف کن کینه ب دل نگیر وقتی در خونتو ب نیت روضه باز میکنی اون لحظه دیگه خونه،خونه ی تو نیست صاحبخونه بی بی خانم حضرت زهراست.یادت باشه تو فقط اون لحظه کنیز بی بی فاطمه زهرا هستی.انشاالله باب الحوایج دشت کربلا حاجت همه رو بده نگاهی هم ب دل شما بندازه.پیشاپیش نذرت قبول،التماس دعا

یک راهنمایی م بکنید . مادرشوهرم هر محبتی وهر کاری می‌کنه منت میزارع بارها میگه . درست نیست ولی یکم ا ...

شاید نمیخواد منت بذاره میخواد یاداوری کنه ک براش عزیزی.

متاسفانه ذهن ما جوون ترها برداست اشتباه داره

و کمی عجول و بی منطق هستیم.هر دفعه فکر میکنی داره منت میذاره شما فقط تشکر کن و صبور باش

شاید نمیخواد منت بذاره میخواد یاداوری کنه ک براش عزیزی. متاسفانه ذهن ما جوون ترها برداست اشتباه دار ...

حتما . مرسی می‌خوام بهترین فکر می‌کنم . صبوری پیشه کنم . حتما روضه میگیرم 

چندین ساله روضه میگیرم و مهمان دعوت نمیکنم 

خانم روضه خون میاد 

نذری هارو ردیف میکنم رو میز 

حلوا میپزم

چای دم میدم 

با خرما و کیک پذیرایی میکنم 

یه پاکت پول میزارم رو میز روضه خون 

اون میخونه من گریه میکنم 

سینه میزنم 

تموم که شد نذری هارو بین همسایه ها و فامیل پخش میکنم 

نیت خونده شدن روضه ی حسین (ع) تو خونست بقیه ش حواشیه مهم نیس