2777
2789
عنوان

یادمه

64 بازدید | 13 پست

هر وقت میدیدمش قلبم تند تند میزد کلا تو یه جمعی هیچکی رو نمیدیدم فقط اونو میدیدم و صدای اونو میشنیدم حتی مریض ها هم فهمیدا بودن من دوسش دارم یادمه یه بار رفتم به یه مریض گفتم فلان دکتر که قدش بلنده اینجا اومد مریضه خندید بهم گفت آره بعدش که باهام رفتیم بالا سر مریض مریض همش منو نگا میکرد میخندید

کلا دلم میخواست همش کنارش باشم قبل اذان صبح پامیشدم نماز شب میخوندم که بهش برسم اما الان وقتی میبینمش دیگه حسی ندارم دیگه دست و قلبم نمیلرزه بازم ناراحت میشم ولی دیگه برام مثل قبل مهم نیست بازم یسری کاراش ناراحتم میکنه ولی دیگه گریه نمیکنم دیگه تموم شده برام و میدونم خیر بود که نشد چون جدیدا که به صورت جدی وارد شغلمون شدیم میفهمم اونی که فک میکردم اصلااا نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیوت تهی از هر حسی چه جالبه  منم مطمئنم هیجوقت دیگه عاشق نمیشم کلا دیگه عشق رو قبول ندارم  ...

واقعانم همینه:)

در اوج اینکه فکر میکردم فراموش کردم امروز پروفشو دیدم تا همین الن حالم بد بود😂ریدم بش اه

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
یه چیزی بگم شاید هر کسی تا بشنوه بهم حسادت کنه یا حسرتمو بخوره ولی هیچوقت حسرت اون چیزیو ک قسمتتون ن ...

خودتو اذیت نکن گلم انشالله بهتر از اون خدا برات در نظر داره صبوری کن 

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند،زیبه اندیشان ب زیبایی رسند،انقدر زیباست این بی بازگشت ، کز برایش میتوان از جان گذشت .... ❤
واقعانم همینه:) در اوج اینکه فکر میکردم فراموش کردم امروز پروفشو دیدم تا همین الن حالم بد بود😂ریدم ...

حالا من هر روز جلو چشمه هر روز موفق تر از دیروز هعییی کل المپیادهای پزشکی کشور رو درو کرده دخترا رو هم به کتفش نیست اما خوب واقعا اخلاق ندارههه

یه چیزی بگم شاید هر کسی تا بشنوه بهم حسادت کنه یا حسرتمو بخوره ولی هیچوقت حسرت اون چیزیو ک قسمتتون ن ...

مرسی عزیزم از حرفات 

ولی شما گه بهم رسیدید برا عشقتون تلاش کنید ان شاءالله خوشبخت خوشبخت بشید 

مرسی عزیزم از حرفات  ولی شما گه بهم رسیدید برا عشقتون تلاش کنید ان شاءالله خوشبخت خوشبخت بشید& ...

😔 من تلاش کردم اما ب قیمت سوختنم تموم شد .... شاید اگ این عشق ب سرم نمیزد منم الان همکارتون بودم ولی یه دختر افسرده خسته شدم ک از همه چیز بریده ..... برا حال خوب همدیگه رو دعا کنیم

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند،زیبه اندیشان ب زیبایی رسند،انقدر زیباست این بی بازگشت ، کز برایش میتوان از جان گذشت .... ❤